hızlıtürk' Alıntı:listedekilere hayırlı olsun bize geçmiş olsun...
BAHADIRHAN' Alıntı:hızlıtürk' Alıntı:listedekilere hayırlı olsun bize geçmiş olsun...
Listeyi imzalı görmezsem inanmam ben. :++:
yeni bir din falan mı çıktı hocam inanıp inamama tartışması başladı. çocuk oyunumu bu. hadi ilmem e inanmıyorsunuz anladık. bt adanada gördük diyoruz bir sürü arkadaşımızda bt adana da gördük diyor. excell belgesinde imza aramak çok mantıklı olmasa gerek kopyala yapıştır imzanın geçerliliği olmaz ancak okula gelen yazıda onay aranır. daha neyin inanmaması bu iyice sıyırdık aaaa...semraaa14' Alıntı:Yayınlanan liste onaylı değilki.....Onay olmadan ben de inanman...
üzerime alındığım falan yok hocam sana takıldım biraz, :mrgreen: stresimi attım :lol:semraaa14' Alıntı:Hocam üzerinize neden alınıyorsunuz... sizinle alakası yok ama listede onay imzası yok onun için söylüyorum... bir liste yayınlanmış doğrudur ama o listede onay yazısı yok onay yazısı olmayan bir listenin görevlendirmesi geçerli değildir tabiki....
cyberhills' Alıntı:40 ı çıkmadan kapanmaz
formator2006' Alıntı:ni hayet bu konunun son sayfasıda görüktü gibi )))
baynadir' Alıntı:formator2006' Alıntı:ni hayet bu konunun son sayfasıda görüktü gibi )))
görüktü değil hocam gözüktü ...
maksat 41. sayfayı görelim. laf kalabalığı yapim dedim ...
ama şu varki daha bu başlığın ömrü tükenmedi çünkü görevlendirilmeyen arkadaşlarımız var ve onlardan desteğimizi çekmemiz hiç etik olmaz... herkes görevlendirilmeden içim rahat etmez... başka branşları görevlendirirken neden formatör görevlendirmesinde önceliği olması gereken arkadaşlarımıza sorun çıkarıyorlar???
Hakkı Hocam Çalışmadığın dönemin(15 Tatil) ekdersini hangi vicdanla alacaksın acaba???hakkibasak' Alıntı:37. sayfa benden. arkadaşlar 2-20 ocak ekders tamam. 15 tatil içinde bastıralım.
Arkadaşım ben zaten idareye okulda bozuk olan iki kasanın anakartını almaya söz verdim. Benim vicdanım rahat. Ama sizin yaklaşık 2 aylık çektiğiniz sıkıntının karşılığını nasıl ödeyeceklerbilisim06' Alıntı:Hakkı Hocam Çalışmadığın dönemin(15 Tatil) ekdersini hangi vicdanla alacaksın acaba???hakkibasak' Alıntı:37. sayfa benden. arkadaşlar 2-20 ocak ekders tamam. 15 tatil içinde bastıralım.