üç maymun' Alıntı:sana dememiştim nadir hocam ayrıca hakkımız varsa isteriz neden vazgeçiyorsun ki. ispiyoncu derken burada yazılanları mem e falan mı anlatıyor neden böyle düşündüğünü yazarsan(burada konuşulanları meb den falan mı duydun) biz de bilelim ona göre konuşalım burada..baynadir' Alıntı:benim ilçedeki çalışma sürem 20 ocakta dolduğu için çalıştım. ama 15 tatilimi yaptım akabinde... okulda olsam çalışmazdım ve doğru olanda oydu zaten... şu yazı gelsinde ben 20 günlük alacağımı istemiyorum zaten ... 6 şubat itibariyle yazsın yeter ... acınacak duruma düştük bea... bu gidişle şubatıda yerler bunlar... bu arada dedikodu makinası ispiyoncu bir eleman var aramızda... ona sonsuz selamlarımı iletiyorum...
burada yazılan bazı şeyleri ayaklı bir gazetemiz var ildekilere iletiyor... e be kardeşim buna ne gerek var. burası herkese açık bir platform... o yalakalık yaptığın insan kendiside girip okuyabilir... biz yada ben söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım... varsa lafı olan erkek gibi çıkar söyler bizde eyvallah deriz... yavşaklık etmeyi kendine meslek edinmesin bazıları... söz su gibidir yolunu bulur... adam olan anlar, adam olmayan adamlık dersi alır...
hocam ona buna göre konuşmayalım kendimiz gibi devam edelim biz...