i.d.' Alıntı:geçen sene müdür beyin yanına gidenler kimler di bu hafta bir daha yanına uğrasak. bence müdürü yanlış yönlendiriyorlar. Okulda beklemekle olur gelmeyecek bence
firat76' Alıntı:Şube müdürleridir kimler olacak. Geldikleri makama siyasetle geldikleri için onların ne iş yaptığını kimse sorgulamaz. Bide yalaka okul müdürleri onlarıda unutmayalım.
ben 2 gündür okuldayım dünde saat 17:00 te çıktım bugünde aynı saatte çıkacağım. ve ekders için talepte bulunup hakkımı arayacağım. vermeselerde kös kös evde oturacağıma okulda arkadaşlarımla vakit geçirmiş ve bilgisayar sınıfının işleyişinin sağlamış olurum.hakkibasak' Alıntı:Arkadaşlar milli eğitim müdürüyle görüşen eğitim bir senin mevzuat uzmanı ile görüştüm. Kesin görevlendirme çıkacak diyor. Benda ona dayanarak rahat olun diyorum. Ama burada sorun olan görevlendirme 2 ocak pazartesi itibariyle mi yoksa onay tarihi itibariyle mi görevliyiz. Onay yazısında 1 ocak - 30 haziran yazısı olmasından dolayı okula gitmekte fayda var.
cemilelci' Alıntı:dün 12:30 da evdeydim, bugün de aynı olacak ve yazı çıkana kadar böyle devam edecek... :+1: Görevlendirme elbette olacak, şöyle düşünün okullarda bütün düzenler ona göre kuruldu. Bilişim Teknolojileri dersinin ders saati sayısı belli haftada 3-5 saat dersi olan Formatörler var.
üç maymun' Alıntı:cemilelci' Alıntı:dün 12:30 da evdeydim, bugün de aynı olacak ve yazı çıkana kadar böyle devam edecek... :+1: Görevlendirme elbette olacak, şöyle düşünün okullarda bütün düzenler ona göre kuruldu. Bilişim Teknolojileri dersinin ders saati sayısı belli haftada 3-5 saat dersi olan Formatörler var.
daha öncede görevlendirme geç gelmişti ve ben ek dersimi yine tam almıştım ama yinede herkesin şahsi tercihi aslında resmi işlerde tercih kelimesi biraz saçma olsada bir açıklama yapmayıp ortalığı bulandırarak saçmalığı yapanlar yukarıdakiler.
neden 12:30 :?:
mehmet beymi bunu diyen. yada diyemeyenmi desek.cemilelci' Alıntı:İl Formatörünü aradım. Hiç bir bilgi vermedi.(veremedi) Ne yapacağımızı sordum... Kurum müdürünüz ne diyorsa onu yapın dedi. Kurum müdürüm de ne diyeceğini şaştı...
İl Formatörünü aradım. Hiç bir bilgi vermedi.(veremedi) Ne yapacağımızı sordum... Kurum müdürünüz ne diyorsa onu yapın dedi. Kurum müdürüm de ne diyeceğini şaştı...
cemilelci' Alıntı:İl Formatörünü aradım. Hiç bir bilgi vermedi.(veremedi) Ne yapacağımızı sordum... Kurum müdürünüz ne diyorsa onu yapın dedi. Kurum müdürüm de ne diyeceğini şaştı...
2-3 hafta mı ne yaptın hocam bu gün yarın imza işi biter.barikat' Alıntı:Arkadaşlar her 6 ayda bu rezaleti çekeceğimize hakkımızı hukuk yoluyla almaya davet ediyorum. okulumuza formatörlük başvuru dilekçesini verdikten sonra 2-3 hafta bekleyelim. Sendika aracı ile mahkemeye verelim. Burada birlik olmamız gerekiyor. Aynı anda mahkemeye verirsek etkili olacağını düşünüyorum. (Geçen yıl 5 arkadaşımızın mahkeme sonucu açıklanmasaydı biz formatörlüğü zor alırdık bilgilerinize...)
elimizde kapı gibi mahkeme kararı olursa isterlerse onaylamada naz yapsınlar onları mı bekleyeceğiz yok 2 gün, yok 1 hafta. her formatörlük zamanında bize böyle yapıyorlar. bir seferde biz dile getirmeden işlerini yapsınlar. İşleri olunca telefonlarımızı sürekli arıyorlar şimdi telefonlarımıza bile bakmıyorlar. Ben bu hafta içerisinde okuluma dilekçeyi yazıp cevap bekleyeceğim. Böyle beklemekle elimize bir şey geçmez...)üç maymun' Alıntı:2-3 hafta mı ne yaptın hocam bu gün yarın imza işi biter.barikat' Alıntı:Arkadaşlar her 6 ayda bu rezaleti çekeceğimize hakkımızı hukuk yoluyla almaya davet ediyorum. okulumuza formatörlük başvuru dilekçesini verdikten sonra 2-3 hafta bekleyelim. Sendika aracı ile mahkemeye verelim. Burada birlik olmamız gerekiyor. Aynı anda mahkemeye verirsek etkili olacağını düşünüyorum. (Geçen yıl 5 arkadaşımızın mahkeme sonucu açıklanmasaydı biz formatörlüğü zor alırdık bilgilerinize...)
valinin veya adana mem nün görevlendirme yapma mecburiyeti varmı kibarikat' Alıntı:elimizde kapı gibi mahkeme kararı olursa isterlerse onaylamada naz yapsınlar onları mı bekleyeceğiz yok 2 gün, yok 1 hafta. her formatörlük zamanında bize böyle yapıyorlar. bir seferde biz dile getirmeden işlerini yapsınlar. İşleri olunca telefonlarımızı sürekli arıyorlar şimdi telefonlarımıza bile bakmıyorlar. Ben bu hafta içerisinde okuluma dilekçeyi yazıp cevap bekleyeceğim. Böyle beklemekle elimize bir şey geçmez...)üç maymun' Alıntı:2-3 hafta mı ne yaptın hocam bu gün yarın imza işi biter.barikat' Alıntı:Arkadaşlar her 6 ayda bu rezaleti çekeceğimize hakkımızı hukuk yoluyla almaya davet ediyorum. okulumuza formatörlük başvuru dilekçesini verdikten sonra 2-3 hafta bekleyelim. Sendika aracı ile mahkemeye verelim. Burada birlik olmamız gerekiyor. Aynı anda mahkemeye verirsek etkili olacağını düşünüyorum. (Geçen yıl 5 arkadaşımızın mahkeme sonucu açıklanmasaydı biz formatörlüğü zor alırdık bilgilerinize...)