Adana norm kadro yazısı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selen06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
arkadaşlar telaşa gerek yok tercih yapmanız zorunlu değil bugün atama-2 nin şube müdürü ile görüştüm yani tercih yapmazsanız okulunuzda kalıyorsunuz..

bunu söylerken ki dayanağınız nedir....sonra arkadaşlar mağdur duruma düşünce rahat olacakmı içiniz?!

adana il milli eğitime gidip araştrsın o içi rahat etmeyen arkadaşlar..hiçbişey yapmayıp oturduğunuz yerden boş yorumlarda bulunmayın..

24 Aralıkta Adana da Norm kadro fazlası olan öğretmenler için Başvurular alınacağı yazısı okullara geldi.Seyhan İlçesin 16 norm 7 ihtiyaç ve 9 fazlalık gözüküyor.Bunun neye göre yapıldığını bilen var mı arkadaşlar.?Kontenjan.meb adresinden sizde görebilirsiniz..

Toplam bilmiyom ama seyhan toplam 16 bilişim tek. öğret var ve 9 u norm fazlası, Diğer ilçelerdeki arkadaşlarda kontenjan mebden bakarak yazabilirler. Ve toplam oran çıkabilir.

ben tufanbeylideyim 2 bilgisayar öğretmeniyiz. ben ilçe memde kadrom yani norm fazlasıyım bi nevi.. kontenjan mebden baktığımda 3 okulda norm var görünüyor fakat ben geldiğimde onları açmamışlardı .. eğer ilçe dışı hakkı verirlerse merkeze daha yakın bi ilçe yazacam

Geri