mamostecelal
Aktif Üye
indirdim ama neye yarıyo bu şimdi. bizde mi kalacak
mrsduzcelee' Alıntı:arkadaşlar enginozdil arkadaşın gönderdiği staj dosyasını indirdim. her yönetmeliğe ayrı bir numara verdim. bunları yazıcıdan alıp yönetmelikleri ayrı ayrı şeffaf dosyalara koydum.
kapak, bayrak ve atatürk resmi ekledim
istiklal marşı, gençliğe hitabe ve yemin metni (dosyada vardı ayrı bir yere alıp) düzenledim yönetmeliklerden farklı bir numaralandırma yaptım.
aday öğretmen tanıtım formu oluşturdum.
en son olarak da içindekiler kısmını oluşturdum.
staj dosyasına koyma sırası ise :
1. kapak
2. ara kapak (görünce ne olduğu anlayacaksınız ad veremedim ne olduğuna dair kusura bakmayın)
3. aday öğretmen tanıtım formu (bilgiler)
4. bayrak ve atatürk resmi
5. içindekiler
6 - 8 istiklal marşı, gençliğe hitabe, yemin metni
ondan sonra da sırasıyla aday öğretmen dosyasının içindekiler
ben bu şekilde teslim edeceğim. yani son hali bu. düzenlemeyle uğraşmak istemeyenler bunu indirebilirler diye ekledim
inş. işinize yarar iyi günler....
hocam bu eğitimleri aldıgınızda zaten mebsise işliyorlarhayat87' Alıntı:mrb arkadaşlar hazırlayıcı ve temel eğitim kursu başarı belgelerimi kaybettim bunlar adaylık kaldırılırken isteniyor mu bir sorun çıkar mı? stajerlik dosyasında olması gerekiyor mu?? cevaplarsanız sevinirim
malesef öyle bir durum yok.mtokcan' Alıntı:artık aday öğretmen staj dosyası yerine hoş geldin öğretmeonim kitapçığı kullanılmıyor mu?
http://iogm.meb.gov.tr/pages.php?page=haber&id=376
enginozdil' Alıntı:hocam;ilker özsoy' Alıntı:hocam yazarak anlatabilirmisin ya.kusura kalma
teşekkürler
ilk mesajdaki ADAY ÖĞRETMEN STAJ DOSYASI.rar eklenti kutucuğunun sağ tarafındaki indir linkine tıklıyosun
Gelen pencerede Kaydet butonuna tıklayarak Kayıt penceresini açıyosun
Kayıt penceresinde kayıt yerini belirledikten sonra yine kayıt penceresinde Kaydet butonuna tıklayarak kaydetme işlemini bitiriyosun