afyon formatörlük bilgisi olan var mı????????

Kodla Büyü
BT Laboratuvarlarının yenilenmesi bizim elimizde değil ki, bunlar TEB1 BT lere görevlendirme olmayacak demişler.
Siz yenilediniz de biz yenilemedik mi?

peki tep1 labı olup kadrosu o okulda olan bilişim tek. öğrt. ne yapıcak sadece kendi dersine girer gider o zaman

burda benim suçum ne anlamıyorum. Laboratuarımın eski olması, benim başka okula görevlendirilmemi ve çalışmamı nasıl engeller anlamıyorum. yeri geldiğinde FATİH projesi diye ağzımıza bir kaşık bal sürerler yeri geldiğinde size gerek yok oturun derler.
ne olacak şimdi bizim halimiz?

Okulumda 18 veya 20 saat dersim var seçmeli dersler tam belli olmadığı için kesin rakam veremiyorum. Yarın formatörlük durumunu idareyle görüşeceğiz. Bu ders yoğunluğunda formatörlük istemem kesinlikle ama ısrar ederlerse malum sebeplerden dolayı formatör olamayan arkadaşlardan birisinin derslerin yarısına girmesini teklif edeceğim. Eğer öyle bir durum olursa TEP 1 laboratuvarı olan arkadaşlarla iletişime geçerim bir şekilde.

burdur yeni haliyle görevlendirme almaya başlamış. eğitici arkadaşları tanıyanlar afyon hakkında bilgi alıp paylaşırlarsa güzel olur.

Geri