ali04' Alıntı:Telefonla edindiğimiz bilgilere göre. BİTEFOlar bakanlıkla görüşmüş, başvurular alınacakmış.
Bekliyoruz.
esenordelarthe' Alıntı:Bakanlıkta sıkıntı aşıldı mı ki?!!! kısa sürede başvuru alınabileceğini zannetmiyorum ama!
trueandfalse' Alıntı:ya ben anlamıyorum hem yaz tatilimiz yok falan deniyor hemde temmuzda görevlendirme isteniyor.anlamıyorum valla.
teşekkürler hocam..mehmeta81' Alıntı:mtokcan
alışveriş merkezi olmasa da afyonda kapalı otopark var arkadaşım..
mtokcan' Alıntı:Arkadaşlar ayrıca başlık açmak istemedim.Afyonlu arkadaşları bulmuşken sorayım dedim.fAfyondaki alışveriş merkezlerinin kapalı otoparkı var mı? bir haftalığına karadeniz turuna gideceğim de. Arabamı bırakabileceğim bir yer arıyorum.
ali04' Alıntı:mtokcan' Alıntı:Arkadaşlar ayrıca başlık açmak istemedim.Afyonlu arkadaşları bulmuşken sorayım dedim.fAfyondaki alışveriş merkezlerinin kapalı otoparkı var mı? bir haftalığına karadeniz turuna gideceğim de. Arabamı bırakabileceğim bir yer arıyorum.
Ambaryolunda olması lazım hocam. Sorsanız gösterirler.mtokcan' Alıntı:ali04' Alıntı:mtokcan' Alıntı:Arkadaşlar ayrıca başlık açmak istemedim.Afyonlu arkadaşları bulmuşken sorayım dedim.fAfyondaki alışveriş merkezlerinin kapalı otoparkı var mı? bir haftalığına karadeniz turuna gideceğim de. Arabamı bırakabileceğim bir yer arıyorum.
Belediyeye ait kapalı otopark var.[/quote
yeri nerede hocam?
teşekkürler hocam...ali04' Alıntı:Ambaryolunda olması lazım hocam. Sorsanız gösterirler.mtokcan' Alıntı:ali04' Alıntı:mtokcan' Alıntı:Arkadaşlar ayrıca başlık açmak istemedim.Afyonlu arkadaşları bulmuşken sorayım dedim.fAfyondaki alışveriş merkezlerinin kapalı otoparkı var mı? bir haftalığına karadeniz turuna gideceğim de. Arabamı bırakabileceğim bir yer arıyorum.
Belediyeye ait kapalı otopark var.[/quote
yeri nerede hocam?