Afyon Formatörlük görevlendirmesi bilgisi olan varmı?

Kodla Büyü

utkunsl

Aktif Üye
arkadaşlar afyon normalde bu zamana kadar başvuruları alıyordu.bu sene neden almadı acaba bana denilene göre temmuz başı gibi olabilirmiş.
Başka soran bilgisi olan veya sormak isteyen vamı?

Telefonla edindiğimiz bilgilere göre. BİTEFOlar bakanlıkla görüşmüş, başvurular alınacakmış.
Bekliyoruz.

ali04' Alıntı:
Telefonla edindiğimiz bilgilere göre. BİTEFOlar bakanlıkla görüşmüş, başvurular alınacakmış.
Bekliyoruz.

Ben şimdi tekrar görüştüm bizden bilgi bekleyin deniyor temmuz girmeden başvurular bari alınsa

Hayırlısı olsun bakalım. İnşaallah önümüzdeki günlerde okul formatörlüğü yazısı da çıkar. Şu anda görevlendirmeler olacak şekilde düşünülüyor.

ya ben anlamıyorum hem yaz tatilimiz yok falan deniyor hemde temmuzda görevlendirme isteniyor.anlamıyorum valla.

trueandfalse' Alıntı:
ya ben anlamıyorum hem yaz tatilimiz yok falan deniyor hemde temmuzda görevlendirme isteniyor.anlamıyorum valla.

Kendi memleketinde olanlar istiyor. Diğerleri istemiyor. İsteğe bağlı olmalı.

Burdur MEM'i görevlendirme konusunda "Formatör öğretmenlerimizden yaz tatilinden faydalanmak isteyenlerin formun alt kısmında ilgili bölümde bunu belirtmeleri durumunda görevlendirmeleri Eylül ayı içerisinde yapılacaktır."
uyguladığı için tebrik etmek gerekir :)
http://burdur.meb.gov.tr/www/bilisim-te ... /icerik/18

Ama çalışma saatleri konusunda ise;
"...08:00-17:30 mesai saatlerinde görevlendirildikleri okullarda bulunmaları koşulu ..." :(

Arkadaşlar ayrıca başlık açmak istemedim.Afyonlu arkadaşları bulmuşken sorayım dedim.fAfyondaki alışveriş merkezlerinin kapalı otoparkı var mı? bir haftalığına karadeniz turuna gideceğim de. Arabamı bırakabileceğim bir yer arıyorum.

Bakanlıktan yazı geldi 1 temmuz tarihi itibariyle tüm okul formatörleri Suriye Cephesine gönderileceklermiş.

mtokcan' Alıntı:
Arkadaşlar ayrıca başlık açmak istemedim.Afyonlu arkadaşları bulmuşken sorayım dedim.fAfyondaki alışveriş merkezlerinin kapalı otoparkı var mı? bir haftalığına karadeniz turuna gideceğim de. Arabamı bırakabileceğim bir yer arıyorum.

Belediyeye ait kapalı otopark var.

ali04' Alıntı:
mtokcan' Alıntı:

Belediyeye ait kapalı otopark var.[/quote
yeri nerede hocam?

mtokcan' Alıntı:
ali04' Alıntı:
mtokcan' Alıntı:

yeri nerede hocam?
Ambaryolunda olması lazım hocam. Sorsanız gösterirler.

ali04' Alıntı:
mtokcan' Alıntı:
ali04' Alıntı:
mtokcan' Alıntı:

yeri nerede hocam?
Ambaryolunda olması lazım hocam. Sorsanız gösterirler.
teşekkürler hocam...

otopark işi çözüldüyse arkadaşlar şu formatörlük işine bir el atsak acaba gidip yüz yüze görüşsek mi?

Geri