Afyon Formatörlük görevlendirmesi bilgisi olan varmı?

Kodla Büyü

Ekli dosyalar

• 27.06.jpg
    27.06.jpg
    15.8 KB · Görüntüleme: 463
niye hocam biran önce görevlendirmeleri yapsa iyi olacak. zaten afyonda tatil için problem yok isteyen çıkabiliyor.

i_ersen' Alıntı:
niye hocam biran önce görevlendirmeleri yapsa iyi olacak. zaten afyonda tatil için problem yok isteyen çıkabiliyor.

hocam tabiki bir an önce görevlendirmeler yapılsa iyi olacak ama 2 temmuzla- 1 eylül arası deiğil eskisi gibi yapılsın

arkadaşlar bugün il milli eğitimde eğitici formatör arkadaşlarla görüştüm.arkadaşların tavır ve davranışları çok iyi , formatörlüğün bu dönem yapılmamasının söz konusu olmadığını sadece biraz gecikeceğini söylediler. bu yaz döneminde en geç eylül ayına kadar yapılacak mış.

ya ne olacak bizim halimiz? ben yazın gelmeyi düşünüyordum. görevlendirme yapılmayacaksa boşuna gelmeyeyim o zaman.

utkunsl' Alıntı:
arkadaşlar bugün il milli eğitimde eğitici formatör arkadaşlarla görüştüm.arkadaşların tavır ve davranışları çok iyi , formatörlüğün bu dönem yapılmamasının söz konusu olmadığını sadece biraz gecikeceğini söylediler. bu yaz döneminde en geç eylül ayına kadar yapılacak mış.
hakikaten Salih hocam olsun Mustafa hocam olsun Hikmet hocam olsun hepsi değerli ve anlayışlı insanlar... Ben de aynı görüşü aldım defalarca konuşmalarımda.. Hayırlısı olsun İnşaallah. Bir yaz tatili bu yoğun ve kasvetli yılın ardından hayatımızdaki olumsuz herşeyin düzelmesine vesile olur İnşaallah..

Salih hoca, Mustafa hoca ve Hikmet hocama ilgili tavırları için teşekkürler .

arkadaşlar bakanın görevlendirmeleri iptal yazısı afyon mem tarafından nasıl yorumlandı acaba formatörlük varmı içinde görüşen varmı?

Bt rehber öğretmenliği için yeni görevlendirme ne zaman yapılır acaba ben ilkine başvurmamıştım başvuramamıştım

Geri