a_tunc1905
Aktif Üye
bakan maliye ile görüşüp öğretmenlerin maddi durumlarını iyileştirmek için çalışma yapıyormuş. kanımca 100 lira zam yapıp vergi dilimini artırarak 120 lira geri alacaklar
uhaha: uhaha: uhaha:a_tunc1905' Alıntı:bakan maliye ile görüşüp öğretmenlerin maddi durumlarını iyileştirmek için çalışma yapıyormuş. kanımca 100 lira zam yapıp vergi dilimini artırarak 120 lira geri alacaklar
a_tunc1905' Alıntı:bakan maliye ile görüşüp öğretmenlerin maddi durumlarını iyileştirmek için çalışma yapıyormuş. kanımca 100 lira zam yapıp vergi dilimini artırarak 120 lira geri alacaklar
:alkis: :+1:hasari' Alıntı:O zaman şöyle bir mantık oluyor öğretmenin parasıyla jop sallıyor gaz ve su sıkıyor.
Nedense sıra öğretmene gelince maliye bakanlığında para kalmıyor. :-1:
:-1:format_01' Alıntı:Gezi eylemindeki marjinaller ve provake olan arkadaşlar sağolsun. Hükümetimiz, yüzlerce milyon zararı öğretmene kaşıkla verip kepçeyle alarak karşılamayı düşünüyor herhalde
a_tunc1905' Alıntı:bakan maliye ile görüşüp öğretmenlerin maddi durumlarını iyileştirmek için çalışma yapıyormuş. kanımca 100 lira zam yapıp vergi dilimini artırarak 120 lira geri alacaklar
o komşuya sende deseydin ki nee oo hazımsızlık mı var.atungad' Alıntı:biraz önce asansörde komşu size zam verilmiş hükümet size bakıyor dedi. bende zam falan görmedim dedim. siteyi açtım. burda aynı haber. Yine aynı tattik. ve görüldüğü üzere halk yine inandırıldı. Bize zam falan yok ama. Bu konuda çok başarılı bir hükümet tarafından yönetiliyoruz.
aynen öyle olacak hocam..Diğer seçim zamanında atama yok dedi inan 2 ay da 3 defa atama yapıldı.Sırf oy satın almak için.Şimdi de Hükümet öğretmene o kadar laf zülüm yptıktan sonra bir atama ile bütün yaptıklarını silecek .Tabii ki burada uyuyan eğitimciler sğolsun bu oyuna geliyorlar..Zizu_' Alıntı:bu zam olayı büyük ihtimalle seçimlere 2-3 hafta kala yapılır.