aha..!!!! öğretmene zam geliyormuş :)

Kodla Büyü

a_tunc1905

Aktif Üye
bakan maliye ile görüşüp öğretmenlerin maddi durumlarını iyileştirmek için çalışma yapıyormuş. kanımca 100 lira zam yapıp vergi dilimini artırarak 120 lira geri alacaklar :)

a_tunc1905' Alıntı:
bakan maliye ile görüşüp öğretmenlerin maddi durumlarını iyileştirmek için çalışma yapıyormuş. kanımca 100 lira zam yapıp vergi dilimini artırarak 120 lira geri alacaklar :)
:puhaha: :puhaha: :puhaha:

a_tunc1905' Alıntı:

Gezi eylemindeki marjinaller ve provake olan arkadaşlar sağolsun. Hükümetimiz, yüzlerce milyon zararı öğretmene kaşıkla verip kepçeyle alarak karşılamayı düşünüyor herhalde :)

O zaman şöyle bir mantık oluyor öğretmenin parasıyla jop sallıyor gaz ve su sıkıyor.
Nedense sıra öğretmene gelince maliye bakanlığında para kalmıyor. :-1:

ben vergi dilimine girmiş bir kardeşiniz olarak konuşuyorum, artmıyor eskiliyorrr :cry:

format_01' Alıntı:
Gezi eylemindeki marjinaller ve provake olan arkadaşlar sağolsun. Hükümetimiz, yüzlerce milyon zararı öğretmene kaşıkla verip kepçeyle alarak karşılamayı düşünüyor herhalde :)
:-1:
zamı görünce
Süleman Demirel in şu meşhur fotoğrafı geldi aklıma

zaten başbakan bundan 2 sene önce seyyanen 100 TL ek ödeme önerdi memursen kabul etmedi 2 yıldır toplam 2400 TL zararımız var.

Haber böyle çıkar gör bak bir haftayı bulmaz polise jopladığı için doktora eyleme katıldığı için zam yaparlar.14 yıldan beri diğer memura zam (6 ayda bir olan) gelirse öğretmene geliyor yoksa yok. Allah rızası için şu 1 tl öğretmenin zammıdır de nolur de.1 tl ver olmadı olamaz da maliye bakanı ne der yoksa ?
ÖĞRETMENLER MUTSUZ AĞA

14 YILDAN BERİ MAAŞIM 2000 TL BİLE DEĞİL, BERBER SAÇ TIRAŞINI 10 LİRAYA YAPIYOR GÜNDE ORTALAMA 10 SAÇ KESSE MALİYETSİZ 3000 TL NET GELİR UTANILACAK BİR DURUM TABİİ GÖRECEK GÖZ LAZIM.

Yine milletin önüne atıyorlar bizi, yok maliye bakanı ile görüşülecek miş yahu bu yıl zaten gelecek yılın zammı görüşülecek, bakan şimdi benim işten anlamaz çevremdekilere zam verdik bu da ekstra gibi bir izlenim oluşturmasa bari.
Malum bu yıl aldığımız "zam" dan önce ek ödenek aldığımıza inananlar var hala desem kaç kişi şaşırır. son olarak maaşımızı 3-4 bin tl zanneden değerli esnaf abi, Vallahi o kadar borcum var da o kadar maaşım yok :mrgreen:
hala Öğretmenler gününde 1 maaş ikramiye aldığımızı düşünenleride seviyorum, aziz nesinin hedef gösterdiği insanlar.

Şimşek bakan liman özelleştirmeleri, milli piyango satışı ile ilgileniyor. Unakıtandan kalmış satacak kıyıda köşede ne varsa onları satma peşinde, nabi avcı ile 2 çay içer kalkarkar bişey olmaz....

a_tunc1905' Alıntı:

Böyle ise destekliyorum, bunca yatan yetersiz öğretmene çok bile...

biraz önce asansörde komşu size zam verilmiş hükümet size bakıyor dedi. bende zam falan görmedim dedim. siteyi açtım. burda aynı haber. Yine aynı tattik. ve görüldüğü üzere halk yine inandırıldı. Bize zam falan yok ama. Bu konuda çok başarılı bir hükümet tarafından yönetiliyoruz.

atungad' Alıntı:
biraz önce asansörde komşu size zam verilmiş hükümet size bakıyor dedi. bende zam falan görmedim dedim. siteyi açtım. burda aynı haber. Yine aynı tattik. ve görüldüğü üzere halk yine inandırıldı. Bize zam falan yok ama. Bu konuda çok başarılı bir hükümet tarafından yönetiliyoruz.
o komşuya sende deseydin ki nee oo hazımsızlık mı var.
çaılış sende öğretmenol zamı kap. akp olmasaydı beleş öğretmen bile bulamazdınız cahiller deseydin.

Cozum cok basit.ogretmen bahari yapmak.700bin ogretmen sendikasindan istifa eder.ondan sonra seyret filmi.sanki orgutlu oldunuz da yetkili sendika oldunuzda basiniz goge erdi.kardesim 5 senelik duz memur 2500+450ek odemesi servisi yemegi var.
ben 14,5 senelik ogretmen maas 2bini bulmadi.ayda 400 yol ve 70 yemege veriyorum.

Bu sefer geciktiler diyordum yine hiç bir zaman yapılmayacak yalandan öğretmene zam haberi çıkardılar.
Söylecek söz yok. Haydo ve Sezai Abi 2010 u bir kez dinledikten sonra ancak rahatlarım.

Zizu_' Alıntı:
bu zam olayı büyük ihtimalle seçimlere 2-3 hafta kala yapılır.
aynen öyle olacak hocam..Diğer seçim zamanında atama yok dedi inan 2 ay da 3 defa atama yapıldı.Sırf oy satın almak için.Şimdi de Hükümet öğretmene o kadar laf zülüm yptıktan sonra bir atama ile bütün yaptıklarını silecek .Tabii ki burada uyuyan eğitimciler sğolsun bu oyuna geliyorlar..

Geri