aha..!!!! öğretmene zam geliyormuş :)

Kodla Büyü
a_tunc1905' Alıntı:
bakan maliye ile görüşüp öğretmenlerin maddi durumlarını iyileştirmek için çalışma yapıyormuş. kanımca 100 lira zam yapıp vergi dilimini artırarak 120 lira geri alacaklar :)
:puhaha: :puhaha: :+1:

666 Sayılı Khk ile kazığı yiyen öğretmen milletine seçime az bir zaman kala 100 tl verip bütün oyları alacaklar.Herkese kömür makarna buzdolabı öğretmene 100 tl .Haydi sandığa arkadaşlar bunlardan iyisi gelmez,gerçi maddi olarak birazcık kazık yedik,demediklerini koymadılar,her türlü hakareti gördük ve bunlar daha iyi günlerimiz ama koşun sandığa ne de olsa bir müddet daha tuzunuz kuru

2010 da göreve başladığımda 1340 idi şimdi 1830. yaklaşık 3 senede 500 lira fark etmiş

Ne 100 TL, ne de başka bir rakam, diğer memurlara yapılacak yüzdelik zam dışında öğretmenlere özel hiç bir iyileştirme olacağına inanmıyorum.
Küçükken okulu ile öğretmeni ile ne gibi sorunlar yaşadığını bilmediğimiz şahıslar bir kaç ayda bir bu tip haberleri yapıyor. Hiçbiri gerçek çıkmıyor.
Sokaktaki adam yine zam aldığımızı sanıyor. Bu seferki haberin sebebi dün okulların tatile girmiş olması. Böyle yalan bir haber ile sokaktaki adam öğretmenlere daha fazla diş bileyecek. Şu gördüğünüz yattığı yerden para kazanan kitle 3 ay boyunca yine paso yatacak üzerine zamlarını da aldılar, diye düşünüp nefreti katmerlenecek.

Vatandaş sanıyor ki maaşı çekip gidiyoruz, Eylüle kadar 5 yıldızlı otellerde tatil yapıp döneceğiz.

666 Sayılı Khk ile mühendise 470 tl verildi.Ama nedense öğretmen emsali yok denilerek unutuldu.
Yetkili sendika Eğitim BİR SEN bu duruma göz yumdu, yetmedi kararname taslağının altına STK olarak imzasını attı.
Öğretmenlerin itirazları üzerine hükümet, öğretmenlere neden ek Ödeme verilmediğini ve STK larının onayladığı ilgili belgeyi açıklamak durumunda kalınca Yetkili sendikamızdan ses çıkmadı.
Şimdi gelde bu aşırı açılan makasla mühendise imrenme.

bi 24 kasımdı öğretmene ikramiye verecez dedilerdi burdakileri geçtim abartmıyorum almanyadan aradılar hadi iyisiniz parayı götürdünüz diye kimseyi inandıramadıydım para almadığımıza şimdi gene öyle olacak :)

geçen ayki maaşıma göre 15 tl'ye yakın eksik yatmış. Ekders de etkilenmiştir ayrıca. :x
önce memurlar için şu vergi dilimi saçmalığını kaldırsınlar ya da güncellesinler de zammı bi kenara bıraktık :-1:

% 0,003 lük farkı ne yapayım diye düşünüyorum, nerelerde değerlendirsem :puhaha: :puhaha:

mmercan' Alıntı:
666 Sayılı Khk ile kazığı yiyen öğretmen milletine seçime az bir zaman kala 100 tl verip bütün oyları alacaklar.Herkese kömür makarna buzdolabı öğretmene 100 tl .Haydi sandığa arkadaşlar bunlardan iyisi gelmez,gerçi maddi olarak birazcık kazık yedik,demediklerini koymadılar,her türlü hakareti gördük ve bunlar daha iyi günlerimiz ama koşun sandığa ne de olsa bir müddet daha tuzunuz kuru
Ah o 666 s. khk ah.Eşeği kaybettirdiler (unuttular) 2 taksitle veriyorlar.

hadi yine kaptiniz zami :D ulan her sene bi kamyon zam aliyorsunuz bide sikayet ediyorsunuz azicik sukredin ya :D
!!!! unlem koyumda ciddiye alan falan olur :D

Geri