Aidata D22 Win11 İmajı 2024 (Yeni Sürüm)

Kodla Büyü
birde farklı alanlara kurulursa windows mavi ekran hatası almazsınız. Diğer türlü pardus windows dosyalarına erişebilese de windos pardus dosyalarına erişemediği ve kontrol edemediği için mavi ekran hatası arada sırada karşınıza gelebilir.;)

Hocam bu imajda güncellemeler kapalı mı?, Benim için güncellemelerin kapalı olması çok önemli deepfreeze gibi bir sabitleyici kurduğumda sorun yaşıyorum yoksa.

Windows 11 için hangi sabitleyici kullanıyorsunuz, windows 10'da timefreeze kullanıyordum ama windows 11 de bu imajda sorun oluşturdu.

Windows 11 için hangi sabitleyici kullanıyorsunuz, windows 10'da timefreeze kullanıyordum ama windows 11 de bu imajda sorun oluşturdu.

arkadaşlar aidata d22 de windows 10 kullanırken bir kaç pc de sürekli mavi ekran hatası alıp yeniden başlatma yapıyordu. Belki sürücülerden güncellemelerdendir deyip bu başlık altındaki imaja geçtim ama yine aynı bilgisayarlar mavi ekran hatası vererek yeniden başlatma yapıyor. Bunu yaşayıp sorunu çözen var mı acaba?

arkadaşlar aidata d22 de windows 10 kullanırken bir kaç pc de sürekli mavi ekran hatası alıp yeniden başlatma yapıyordu. Belki sürücülerden güncellemelerdendir deyip bu başlık altındaki imaja geçtim ama yine aynı bilgisayarlar mavi ekran hatası vererek yeniden başlatma yapıyor. Bunu yaşayıp sorunu çözen var mı acaba?
Deepfreze benzeri birşey kurdunuz mu?

BBNET
Geri