Aidata D22 Win11 İmajı 2024 (Yeni Sürüm)

Kodla Büyü
Şimdi
Ventoyun son rümünü deniyorsunuz değil mi birde ventoyda ikinci seçenek ile denediniz mi?
Şimdi onu deneyeceğim sayın hocam teşekkürler ?

Hocam teşekkür ederim ventoy-1.0.96 sürümü ile denedim sorun çözüldü.(2. seçeneği seçtim) Bilgisayarlar aynı flash bellekte aynı olunca bunun çözüm olacağını düşünmemiştim, belki bir arkadaşa daha çözüm olur iyi günler..

Son düzenleme:
Şimdi

Şimdi onu deneyeceğim sayın hocam teşekkürler ?

Hocam teşekkür ederim ventoy-1.0.96 sürümü ile denedim sorun çözüldü.(2. seçeneği seçtim) Bilgisayarlar aynı flash bellekte aynı olunca bunun çözüm olacağını düşünmemiştim, belki bir arkadaşa daha çözüm olur iyi günler..
Ventoy'daki ikinci seçenek olarak bahsettiğiniz nedir hocam. Bende clonezilla ekranında kalıyorum. Ventoy ile boot etmem rağmen.

Herkese merhaba. ben şöyle bir problem yaşadım. normalde aidata all in one pclerde m2 ssd gelmiş. ve imaj dosyası da bu şekilde alındı sanırım. m2 ssd'li olan pc'lere imajları sorunsuz atıp kullandım. garantiye yolladığım bir pc olmuştu. ssd'si değişmiş. m2 yerine sata ssd takmışlar. bu yüzden de imajı atmak istediğimde harddiski görmüyor. Çözüm önerisi olan var mı?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-09-20 at 09.52.01.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 09.52.01.jpeg
    154.6 KB · Görüntüleme: 21
  • WhatsApp Image 2024-09-20 at 09.53.06.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 09.53.06.jpeg
    181.7 KB · Görüntüleme: 19
  • WhatsApp Image 2024-09-20 at 09.53.12.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 09.53.12.jpeg
    155.6 KB · Görüntüleme: 20
Herkese merhaba. ben şöyle bir problem yaşadım. normalde aidata all in one pclerde m2 ssd gelmiş. ve imaj dosyası da bu şekilde alındı sanırım. m2 ssd'li olan pc'lere imajları sorunsuz atıp kullandım. garantiye yolladığım bir pc olmuştu. ssd'si değişmiş. m2 yerine sata ssd takmışlar. bu yüzden de imajı atmak istediğimde harddiski görmüyor. Çözüm önerisi olan var mı?
Malesef hocam SSD portları farklı bu sebeple yüklenmez o cihazı özel kurmak gerekecek.

Merhaba arkadaşlar, yeni geldiğim okulun bilgisayarları aidata all in one ve windows 11 yüklü ama bir sorun var bilgisayarlar sürekli "your device ran into a problem..." şeklinde hata verip kapanıp açılıyor sizce bunu nasıl çözebilirim? burda sağolsun Hasari hocamın windows 10 imajını indirdim onu yükleyip denesem mi ya daha basit bir çözümü var mıdır?

Merhaba arkadaşlar, yeni geldiğim okulun bilgisayarları aidata all in one ve windows 11 yüklü ama bir sorun var bilgisayarlar sürekli "your device ran into a problem..." şeklinde hata verip kapanıp açılıyor sizce bunu nasıl çözebilirim? burda sağolsun Hasari hocamın windows 10 imajını indirdim onu yükleyip denesem mi ya daha basit bir çözümü var mıdır?
Merhaba hocam imajın yeni versiyonunu oluşturdum isterseniz onunla deneyin düzelmezse tekrar konuya yazın değerlendirelim.

Geri