Aidata D22 Win11 İmajı 2024 (Yeni Sürüm)

Kodla Büyü
Şimdi
Ventoyun son rümünü deniyorsunuz değil mi birde ventoyda ikinci seçenek ile denediniz mi?
Şimdi onu deneyeceğim sayın hocam teşekkürler ?

Hocam teşekkür ederim ventoy-1.0.96 sürümü ile denedim sorun çözüldü.(2. seçeneği seçtim) Bilgisayarlar aynı flash bellekte aynı olunca bunun çözüm olacağını düşünmemiştim, belki bir arkadaşa daha çözüm olur iyi günler..

Son düzenleme:
Şimdi

Şimdi onu deneyeceğim sayın hocam teşekkürler ?

Hocam teşekkür ederim ventoy-1.0.96 sürümü ile denedim sorun çözüldü.(2. seçeneği seçtim) Bilgisayarlar aynı flash bellekte aynı olunca bunun çözüm olacağını düşünmemiştim, belki bir arkadaşa daha çözüm olur iyi günler..
Ventoy'daki ikinci seçenek olarak bahsettiğiniz nedir hocam. Bende clonezilla ekranında kalıyorum. Ventoy ile boot etmem rağmen.

Herkese merhaba. ben şöyle bir problem yaşadım. normalde aidata all in one pclerde m2 ssd gelmiş. ve imaj dosyası da bu şekilde alındı sanırım. m2 ssd'li olan pc'lere imajları sorunsuz atıp kullandım. garantiye yolladığım bir pc olmuştu. ssd'si değişmiş. m2 yerine sata ssd takmışlar. bu yüzden de imajı atmak istediğimde harddiski görmüyor. Çözüm önerisi olan var mı?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-09-20 at 09.52.01.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 09.52.01.jpeg
    154.6 KB · Görüntüleme: 32
  • WhatsApp Image 2024-09-20 at 09.53.06.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 09.53.06.jpeg
    181.7 KB · Görüntüleme: 26
  • WhatsApp Image 2024-09-20 at 09.53.12.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 09.53.12.jpeg
    155.6 KB · Görüntüleme: 32
Herkese merhaba. ben şöyle bir problem yaşadım. normalde aidata all in one pclerde m2 ssd gelmiş. ve imaj dosyası da bu şekilde alındı sanırım. m2 ssd'li olan pc'lere imajları sorunsuz atıp kullandım. garantiye yolladığım bir pc olmuştu. ssd'si değişmiş. m2 yerine sata ssd takmışlar. bu yüzden de imajı atmak istediğimde harddiski görmüyor. Çözüm önerisi olan var mı?
Malesef hocam SSD portları farklı bu sebeple yüklenmez o cihazı özel kurmak gerekecek.

Merhaba arkadaşlar, yeni geldiğim okulun bilgisayarları aidata all in one ve windows 11 yüklü ama bir sorun var bilgisayarlar sürekli "your device ran into a problem..." şeklinde hata verip kapanıp açılıyor sizce bunu nasıl çözebilirim? burda sağolsun Hasari hocamın windows 10 imajını indirdim onu yükleyip denesem mi ya daha basit bir çözümü var mıdır?

Merhaba arkadaşlar, yeni geldiğim okulun bilgisayarları aidata all in one ve windows 11 yüklü ama bir sorun var bilgisayarlar sürekli "your device ran into a problem..." şeklinde hata verip kapanıp açılıyor sizce bunu nasıl çözebilirim? burda sağolsun Hasari hocamın windows 10 imajını indirdim onu yükleyip denesem mi ya daha basit bir çözümü var mıdır?
Merhaba hocam imajın yeni versiyonunu oluşturdum isterseniz onunla deneyin düzelmezse tekrar konuya yazın değerlendirelim.

Aidata D22 Win11 İmajı 2024

Merhabalar, Aidata all in one pc bilgisayarın win11 imajıdır. Kendime göre ihtiyaç olabilecek programları ekledim. Yeni sürümler için fikrinizi belirtirseniz ona göre düzenleyebilirim.
5.7 GB
3 dakikada kurulum.

İndir.

Eski versiyon (2022)
İndir.

Bu imajı ventoy, USB Universal installer gibi programlarla flasha boot edebilirsiniz.
Netsupport oda ismi: lab

Yüklü Program Listesi:
7Zip
ShadowDefender (DeepFreeze tarzı koruma programı)
Aimp
Google Chrome
Office 2016
Netsupport
Sumatra PDF
VLC

Ekli dosyayı görüntüle 77234Ekli dosyayı görüntüle 77235Ekli dosyayı görüntüle 77236
İmajı güncelledim. Aidataimajı2 isminde paylaştım 1.Mesajdan indirebilirsiniz.
Yenilikler:
Boyut 9.2 GB düşürüldü.
Scratch, office 2016, Shadow defender ve 7zip programları yüklendi.
Phantom PDF ve Winrar kaldırıldı.
Arkaplan uygulamaları kapatıldı.
Performans ayarlamaları yapıldı.
İmaj şimdi daha hızlı, daha hafif.
Shadow Defender için ayarlamalar yapıldı. Shadow Defender için şifre eklemedim kendinize göre şifre belirlersiniz.
Görselleri yarın eklenecek.
Normal bilgisayarlara olur mu

Ventoyda bölüm yapısı MBR de oluyor GPT de oluyor fark etmez. Testleri yaptım sıkıntısız.
Hocam emekleriniz için teşekkürler. 2022 eski image daha önce indirmiştim ve kullanıyoruz. şimdi tekrar indirdim flasha rufus ile atmaya çalışıyorum. şöyle bir uyarı verdi. bu dosyaları nereden indirip nereye koplayalamalıyım :) teşekkürler. Not: RUFUS 4.6.2208 sürümüyle deniyorum

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    72.4 KB · Görüntüleme: 7
Hocam emekleriniz için teşekkürler. 2022 eski image daha önce indirmiştim ve kullanıyoruz. şimdi tekrar indirdim flasha rufus ile atmaya çalışıyorum. şöyle bir uyarı verdi. bu dosyaları nereden indirip nereye koplayalamalıyım :) teşekkürler. Not: RUFUS 4.6.2208 sürümüyle deniyorum
Merhaba hocam, Ventoy ile flasha boot edin sorun olmaz.

Geri