M m.kpln48 Üye Mesajlar 9 19 Eylül 2024 #31 Uğur0623' Alıntı: Hocam paylaşım için teşekkürler. Ben yeni btr olduğum için acemiiyim. Aidata tahtaya imajı ventoy ile kurdum. ama ses'de sorun var. nasıl aşa bilirim? Genişletmek için tıkla ... hocam merhaba ventoyla flashı biçimlendirirken gpt olarak mı biçimlendirniz?
Uğur0623' Alıntı: Hocam paylaşım için teşekkürler. Ben yeni btr olduğum için acemiiyim. Aidata tahtaya imajı ventoy ile kurdum. ama ses'de sorun var. nasıl aşa bilirim? Genişletmek için tıkla ... hocam merhaba ventoyla flashı biçimlendirirken gpt olarak mı biçimlendirniz?
F fat32man Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 361 16 Aralık 2024 #33 Hocalarım merhaba. Bir okuldan yardım istediler flasha aidata tahta windows imajı yükledim verdim. İmajı internette bir sitede buldum. Kurmuşlar herşey güzel ama ses çıkmıyor diyorlar. Driverını nereden bulabilirim acaba?
Hocalarım merhaba. Bir okuldan yardım istediler flasha aidata tahta windows imajı yükledim verdim. İmajı internette bir sitede buldum. Kurmuşlar herşey güzel ama ses çıkmıyor diyorlar. Driverını nereden bulabilirim acaba?