ogrt_kartal' Alıntı:haklısınız ama kendi okulumdakilere yüklemek zorundayım ama eğitim bölgesinden de okulumu arayıp yardım etmemi istemişler. avuçlarını yalarlar kendi okuluma yapmazsam müdürle ara bozulur ne yazıkki
Hocam aslında bende yüklenmemesi tarafındayım ama sizin gibi düşünen hocalarımı görüncede mecburen gülüyorum.gizemkar' Alıntı:yüklemeyin hocalarım lütfen siz yaptıkca bak okullarda bilişim öğretmenine ihtiyaç yok diyecekler.. :verymad: beter olsunlar görevlendirme yok ders yok hala medet umuyorlar bizden ama bi yandan da umurlarında değiliz..
ist_koord' Alıntı:Hocam aslında bende yüklenmemesi tarafındayım ama sizin gibi düşünen hocalarımı görüncede mecburen gülüyorum.gizemkar' Alıntı:yüklemeyin hocalarım lütfen siz yaptıkca bak okullarda bilişim öğretmenine ihtiyaç yok diyecekler.. :verymad: beter olsunlar görevlendirme yok ders yok hala medet umuyorlar bizden ama bi yandan da umurlarında değiliz..
İstanbulda yeğenimin okuduğu okulda etkileşimli tahtalara 10. sınıf öğrencisine yaptırmışlar kopyalama işini gerçekten siz yüklemeyince/kopyalamayınca okul çılgın tavuk gibi dönüp iş yapamayacakmı sanıyorsunuz.
İdare ne diyecek ulan BT öğretmeninin yapmadığını 10. sınıf öğrencisi yapabilyormuş.
Al başına belayı şimdi.
webcevap' Alıntı:Bende okulumda akıllı tahtalara dokunmadım.
Ve neden dokunmadığımı okul idaresine nedenleriyle anlattım.
Okul müdürümüz beni haklı buldu ve Pazartesi İl Milli Eğitime konu ile ilgili yazı yazacağını söyledi.
Arkadaşlar olay kopyala yapıştır olayı değil. Olay bizim hakkımızın elinden alınması olayıdır.
Bir öğretmen olarak benim görevim öğrencilerime dersimi en iyi şekilde verebilmektir.
Eğer bu tür işlerin sağlıklı bir şekilde yapılması isteniyorsa formatör öğretmen görevlendirmesi yaparsın.
Formatör öğretmen görevlendirmesinide yapmıyorsun. Ders te vermiyorsun. O zaman kusura bakmayın
bu memleketin enayisi ben değilim..
Bulunduğum okulda 26 adet akıllı tahta bulunmakta. Bu tahtaların elektrik kablo bağlantısı bile yapılmamış.
İnternet bağlantısı kurulmamış. Okula yazı gönderiyorsun Perşembe günü Cumaya kadar kurun.
Neymiş ninite.com dan şu programları işaretleyin vs.. Arkadaşlar bunu yazan arkadaşlar altyapı ihalesinin iptal edildiğini
bilmiyor mu? Altyapı yoksa internetde yok demektir. O zaman ninite.com dan niye bahsediyorsun..
Hiç bir tahtaya dokunmadım. İlçeden arayan arkadaşlara 0 adet tahta kurulmuştur deyin dedim.
Hocam olmaz vs.. Kimse kimseyi kandırmasın. Eğer ortada bir sıkıntı varsa bunu dile getirin.
Bazı okullar kurulum yapmadığı halde tüm tahtaları kurduklarını bildiriyorlar.
Bu arada bazı öğrencilerin bilgisayardan anlaması bizi neden değersiz kılıyor anlamış değilim.
İşi ona yaptırıyorlarsa buyursun yapsın. Lakin bir noktadan sonra o öğrencide bende öğrenciyim demeye başlayacaktır.
Hatır gönül vs. ile işler bir yere kadar gider. Bu projede dünyanın parasını alan firma bile bir priz takmıyor bu iş beni ilgilendirmez diyorsa
benimde bazı şeyleri deme hakkım vardır.
gizemkar' Alıntı:yüklemeyin hocalarım lütfen siz yaptıkca bak okullarda bilişim öğretmenine ihtiyaç yok diyecekler.. :verymad: beter olsunlar görevlendirme yok ders yok hala medet umuyorlar bizden ama bi yandan da umurlarında değiliz..
papakaa' Alıntı:gizemkar' Alıntı:yüklemeyin hocalarım lütfen siz yaptıkca bak okullarda bilişim öğretmenine ihtiyaç yok diyecekler.. :verymad: beter olsunlar görevlendirme yok ders yok hala medet umuyorlar bizden ama bi yandan da umurlarında değiliz..
yapmayanlar öğrencilerin vebalininin altından nasıl kalkacaklar
ist_koord' Alıntı:......
deniz774' Alıntı:arkadaşlar içerik olarak en az 50 gb gibi veriden söz ediliyor... ben düz liseye görevlendirildim ve bizim okula ait içerikleri (güzel sanatlar lisesi vb hariç) 32 gb tuttu.. eksik mi acaba?
_su_' Alıntı:deniz774' Alıntı:arkadaşlar içerik olarak en az 50 gb gibi veriden söz ediliyor... ben düz liseye görevlendirildim ve bizim okula ait içerikleri (güzel sanatlar lisesi vb hariç) 32 gb tuttu.. eksik mi acaba?
Yok hocam doğrudur benim düz+anadolu ve sadece içerikler 39 gb falandı sanırım. Bilim Teknik dergisini indirmediysen normaldir o boyut.
hocam bu konu benim de çok canımı sıktı, yani biz bilgisayar öğretmeniysek herşeyi bilemeyiz ki, akıllı tahtayı daha görmeden bir sürü soruya maruz kaldık, önce bizi bir toplasanıza, karşılaşabileceğimiz sorunları anlatsanıza, nerde? bizim milletimizin çalışma prensibini çok güzel özetleyen bir atasözü var:wepster' Alıntı:oyle de akıllı tahta ıle ılgılı hıc bır egıtım vermeden bu işlerı yaptık dıyelım ki hepsının altından kalkamayız orası kesın bızı de egıtmelerı lazım en azından bır hızmet ıcı egıtıme almaları lazım.. bır sıkıntı cıkarsa sorumluluk kıme aıt olcak bu arada ?
evet kervan yolda büzülür sonra süzülür sonra düzülür.zeitgest' Alıntı:hocam bu konu benim de çok canımı sıktı, yani biz bilgisayar öğretmeniysek herşeyi bilemeyiz ki, akıllı tahtayı daha görmeden bir sürü soruya maruz kaldık, önce bizi bir toplasanıza, karşılaşabileceğimiz sorunları anlatsanıza, nerde? bizim milletimizin çalışma prensibini çok güzel özetleyen bir atasözü var:wepster' Alıntı:oyle de akıllı tahta ıle ılgılı hıc bır egıtım vermeden bu işlerı yaptık dıyelım ki hepsının altından kalkamayız orası kesın bızı de egıtmelerı lazım en azından bır hızmet ıcı egıtıme almaları lazım.. bır sıkıntı cıkarsa sorumluluk kıme aıt olcak bu arada ?
kervan yolda düzülür.
ahmetcanserif' Alıntı:evet kervan yolda büzülür sonra süzülür sonra düzülür.zeitgest' Alıntı:hocam bu konu benim de çok canımı sıktı, yani biz bilgisayar öğretmeniysek herşeyi bilemeyiz ki, akıllı tahtayı daha görmeden bir sürü soruya maruz kaldık, önce bizi bir toplasanıza, karşılaşabileceğimiz sorunları anlatsanıza, nerde? bizim milletimizin çalışma prensibini çok güzel özetleyen bir atasözü var:wepster' Alıntı:oyle de akıllı tahta ıle ılgılı hıc bır egıtım vermeden bu işlerı yaptık dıyelım ki hepsının altından kalkamayız orası kesın bızı de egıtmelerı lazım en azından bır hızmet ıcı egıtıme almaları lazım.. bır sıkıntı cıkarsa sorumluluk kıme aıt olcak bu arada ?
kervan yolda düzülür.
anlayan ne anladıysa artık.