- Mesajlar
- 270
arkadaşlar akıllı tahtalarda kullanmak için ücretsiz önerebileceğiniz virüs programı var mı birde bütün flaşlarda kısayol virüsü bulaşmaması için ne yapmalıyım?
asaqAvira Free kullanıyorum ben bazılarında. Windows 10 için Windows Defenderi güncel tutarsanız o da işinizi görür
hocam flaş belleklere bulaşan virüs nasıl temizlenir pekiasaq
hocam akkıllı tahtalarda internet bağlantısı yok da güncel tutamam bunun için farklı bir program var mı
kısayol virüsünü de siliyor mu hocam acaba avira ve deep freeeze aynı anda kurabilirmiyim acabahocam avira flash belleklerdeki virüsleri de temizliyor. İnternet bağlantısı yoksa eğer şöyle yapabilirsiniz; kurulum dosyasını bir flash belleğe indirip oradan kurabilirsiniz etkileşimli tahtalara. Zaten son/güncel sürümünü kuracağınız için o sizi baya bir süre götürecektir.
Ben de iki okulumda da 360 total kullanıyorum. Okulun birinde okula yazıcı satan bilgisayarcılardan biri her gelişinde neden 360 total kullanıyorsunuz, bu bilgisayarı korumaz ki deyip duruyor.360 total security
360 total security iyidir
Bedava ya komisyon alamıyor tabiBen de iki okulumda da 360 total kullanıyorum. Okulun birinde okula yazıcı satan bilgisayarcılardan biri her gelişinde neden 360 total kullanıyorsunuz, bu bilgisayarı korumaz ki deyip duruyor.![]()