Biraz ayrıntı mümkün mü?ademola' Alıntı:Etab 5 de vsınıf uygulaması var . Eba dan w8.1 imajı indirirseniz onda da v sınıf uygulaması var. Ben yükledim denedim tablet tahta öğrenci tabletleri etkileşimi artık mümkün
Biraz ayrıntı mümkün mü?ademola' Alıntı:Etab 5 de vsınıf uygulaması var . Eba dan w8.1 imajı indirirseniz onda da v sınıf uygulaması var. Ben yükledim denedim tablet tahta öğrenci tabletleri etkileşimi artık mümkün
Evet biraz ayrıntı lütfen.cyln' Alıntı:Biraz ayrıntı mümkün mü?ademola' Alıntı:Etab 5 de vsınıf uygulaması var . Eba dan w8.1 imajı indirirseniz onda da v sınıf uygulaması var. Ben yükledim denedim tablet tahta öğrenci tabletleri etkileşimi artık mümkün
Hocam denedik o şekilde fakat tablet algılamadı yada görebilmesi için bir program/yöntem var onu bilemiyoruz. Ne yapmamız lazım.cyln' Alıntı:Ucu daha ince olan usb bellekler var. Hatta kablolar.VUR4L' Alıntı:Okulumdaki hocalar da tablete usb takabilmek ve akıllı tahtaya bağlanabilmek istiyor var mıdır bir çözümü?
http://www.hepsiburada.com/dark-micro-u ... m-bs300099
Kurcalama bozarsınVUR4L' Alıntı:İşin kötüsü tüm öğretmenlere tablet verdiler, ben görevlendirmeyim diye bana vermediler :lol: O yüzden pek kendim kurcalayamıyorumda.
ali04' Alıntı:redeemthepast' Alıntı:Aynen tabletle akıllı tahta bağlatısı için bir çözüm bulmamız gerek
Okulumuza tabletler henüz gelmedi. Görme zorlugu olan bir öğrencimiz için tablet alınmış. Tahtadaki görüntüyü öğrenci bilgisayarına aktarabilir miyiz diye sordular. Biraz araştırınca idisplay,screenshare,airdisplay,splashtop2,remotodesktop,mikobo gibi programların olduğunu gördüm. Bunlardan bazıları sadece android-android arası iletişim sağlıyor. Bazıları pc-android arası iletişim sağlıyor.
En sonunda splashtop2 de kara kıldık. Öğrenci tabletine ve tahtaya kurdum. Öğrenci tabletinden tahtadaki görüntüyü görüp yakınlaştırabiliyor, tahtayı kontrol edebiliyordu. Değişik sürümlerinde tahtayı kontrol etme özelliğininde kapatılabildiğini öğrendik ve kontrol kısmını kapattık. Şuan sadece izleme yapıyor.
Programın pc ve android versiyonları yüklendi.
Okulumuza tabletler henüz gelmedi. Görme zorlugu olan bir öğrencimiz için tablet alınmış. Tahtadaki görüntüyü öğrenci bilgisayarına aktarabilir miyiz diye sordular. Biraz araştırınca idisplay,screenshare,airdisplay,splashtop2,remotodesktop,mikobo gibi programların olduğunu gördüm. Bunlardan bazıları sadece android-android arası iletişim sağlıyor. Bazıları pc-android arası iletişim sağlıyor.
En sonunda splashtop2 de kara kıldık. Öğrenci tabletine ve tahtaya kurdum. Öğrenci tabletinden tahtadaki görüntüyü görüp yakınlaştırabiliyor, tahtayı kontrol edebiliyordu. Değişik sürümlerinde tahtayı kontrol etme özelliğininde kapatılabildiğini öğrendik ve kontrol kısmını kapattık. Şuan sadece izleme yapıyor.
Programın pc ve android versiyonları yüklendi.