Mehcan E KilitArkadaşlar faz3 Arçelik / pardus işletim sistemi için kullandığınız kilit programı var mı?
teşekkür ederim hoca bi inceleyimMehcan E Kilit
Kesinlikle müdür önemli katılıyorum Müdür kabak çekirdeği bile olsa benim okulumda beni öğrenciler sistemi bozarak beni çileden çıkarmasınlar tahtayı söker götürürüm. Yönetim işe yarar ise devlet malına zarar nedeniyle disiplin cezası isterim.bir okul müdürü kadar okuldur,
önce okulda düzen saglanmalı, akıllı tahtayı amaçı dışında kullandıran idare sıkıntılı.
kilit temel çözüm sonra deep freze shadow gibi prg lar kullanılabilir.
En kilit yazılım bile olsa ben kendim çözebiliyorsam öğrenciler de çözer. Yine de dediğiniz gibi e kilit+ shadow defenderin yetmesi lazım.Mehcan E Kilit
Hocam şu ana kadar okulumda bunu çözen öğrenci olmadı. Kilit ekranında MEB'in sosyal medya linkleri tıklanarak oradan youtube'a geçiş yapıyorlar. Kurulum dosyası ayarları yapılırken kilit ekranında MEB'in sosyal medya hesaplarının linkleri, OSYM ve EBA linklerinin önündeki tikler kaldırılırsa sorun olmaz.En kilit yazılım bile olsa ben kendim çözebiliyorsam öğrenciler de çözer. Yine de dediğiniz gibi e kilit+ shadow defenderin yetmesi lazım.
Hocam şu ana kadar okulumda bunu çözen öğrenci olmadı. Kilit ekranında MEB'in sosyal medya linkleri tıklanarak oradan youtube'a geçiş yapıyorlar. Kurulum dosyası ayarları yapılırken kilit ekranında MEB'in sosyal medya hesaplarının linkleri, OSYM ve EBA linklerinin önündeki tikler kaldırılırsa sorun olmaz.
Bendeki e kilit eski sürüm link filan yok. Buraları öğrencilerin de okuma ihtimali olduğu için açık açık yazmıyorum. Ünide Windows NT (evet NT yazım hatası yok) şifresini çözerek labaratuvar yöneticisine (Hakan kutucu)söylediğim ilk anki şaşkınlığı ve sonrasında bilgisayar bu herşey yapılabilir diyerek normalleşmesi hala aklımda. Hakan hoca üni değişmiş bu arada baktım. https://unis.karabuk.edu.tr/akademisyen/hakankutucuHocam şu ana kadar okulumda bunu çözen öğrenci olmadı. Kilit ekranında MEB'in sosyal medya linkleri tıklanarak oradan youtube'a geçiş yapıyorlar. Kurulum dosyası ayarları yapılırken kilit ekranında MEB'in sosyal medya hesaplarının linkleri, OSYM ve EBA linklerinin önündeki tikler kaldırılırsa sorun olmaz.
Sağdan kaydırarak yeni masaüstü açmayı engellemek için hangi ayarları yaptınız hocam, açıklayabilir misiniz, bizde de benzer sorunlar var da, teşekkürler.
Bu artık bilişimle ilgili teknik konu olmaktan çıkar. Disiplin yönetmeliğinde karşılığı var.kapalı akıllı taktanın kablosunu keserse ekranını kırarsa ne yapabiliriz