deepfreeze win10da sorun çıkartmıyor mu hocamFaz2: win 10 +Dep freeze ve atak var hiç bir sıkıntı yok. Deep Freeze varken antivirüs kurmaya gerekte yok.
bu yıl pardus şifreli etap a geçtik şimdilik bir problem yok.
deepfreeze win10da sorun çıkartmıyor mu hocamFaz2: win 10 +Dep freeze ve atak var hiç bir sıkıntı yok. Deep Freeze varken antivirüs kurmaya gerekte yok.
bu yıl pardus şifreli etap a geçtik şimdilik bir problem yok.
hem labaratuvarda hemde tahtalarda kullanıyoruz sıkıntısız çalışıyordeepfreeze win10da sorun çıkartmıyor mu hocam
Windows 10 da çalışıyor mu?virüs programı yok. Reboot Restore Rx (ücretsiz deepfreeze alternatifi. D'yi de koruyor) var.
faz2, windows 10 bizim tahtalar. Problemsiz çalışıyor.Windows 10 da çalışıyor mu?
Tahta'nın hızında yavaşlama oluyor mu hocam?faz2, windows 10 bizim tahtalar. Problemsiz çalışıyor.
o zaman öğretmenler hiç bir şekilde bir şey kaydedemiyorlar tahtaya dimi?virüs programı yok. Reboot Restore Rx (ücretsiz deepfreeze alternatifi. D'yi de koruyor) var.
deepfreeze varken antivirüs tekrar tekrar güncellemiyor mu kendini?360 Total Security+ DeepFreeze
5.Yıl Sıfır Sorun.
Faz 2 win 10 kullanıyoruz. Timefreeze kurulu bilgisayarlarda. Atak kurduğum flashlara da yazma koruması ekleyip içerisinde Dosyalar diye bir klasör açıyorum. Dosyalar klasörüne yazma izni veriyorum. Şu anda sorun yok.
Güncellemiyor güncellese dahi bir kaç mbtır.deepfreeze varken antivirüs tekrar tekrar güncellemiyor mu kendini?
tahtada denemedim ama bilgisayarlarda o sorun oluyordu hocam :/
Evet yükleyemiyor mecburen. Yüklemek istediklerini önceden D ye atıyorum. Ondan sonra açıyorum korumayı. Başka türlü başa çıkılmıyor hocam. Eskiden Timefreeze varken sürekli D'ye kısayol virüsü bulaşıyordu. D'de de koruma olmak zorunda.o zaman öğretmenler hiç bir şekilde bir şey kaydedemiyorlar tahtaya dimi?
o da sıkıntı (bizim öğretmenler için) :/
Faz2 lerde Windows 10 daha iyi. Ama yasal yükseltme süresini geçtiğiniz için şimdi yükseltirseniz etkinleştirme hatası alabilirsiniz (eğer önceden win10 lisans almadıysanız). Şöyle bir çözümü olabilir: gatherosstate.exe ile xml oluşturup etkinleştirme işe yarayabilir.hocam 8 imajı var bende ama 10 mu kursam diyorum
formattan sonra güncelleme çok uzun sürüyor çünkü
hangi imajı kullanıyorsunuz?
Normal çalışıyor. Yavaşlama yok.Tahta'nın hızında yavaşlama oluyor mu hocam?
benden önceki arkadaş bi kere yükledim win10 , öğretmenler beğenmedi alışamadı ben de kurmadım demişti.Faz2 lerde Windows 10 daha iyi. Ama yasal yükseltme süresini geçtiğiniz için şimdi yükseltirseniz etkinleştirme hatası alabilirsiniz (eğer önceden win10 lisans almadıysanız). Şöyle bir çözümü olabilir: gatherosstate.exe ile xml oluşturup etkinleştirme işe yarayabilir.
Kendim imaj yapıp onu kullanıyorum. Arada değiştirip tekrar imaj yapıyorum.
Eğer daha önce 1 kere Win10 kurulmuşsa tekrar Win10 kurduğunuzda otomatik olarak etkinleşir. Etkinleşmezse eğer BIOS tan ürün anahtarını öğrenip elle girersiniz yine etkinleşir. (Daha önce Win10 kurulduysa tabi). Bizim de 26 tahta var. Benim de 24 saat dersim. Yani hiç boş vaktim olmuyor. Sene başında seminer döneminde yapmıştım. Acronis (veya aomei) + usb 3.0 flaş ile 5 dk sürüyor 1 tahta. + Reboot Restore rx (timefreeze, deepfreeze in ücretsiz alternatifi) kurdum. 2 senedir sorun yok.benden önceki arkadaş bi kere yükledim win10 , öğretmenler beğenmedi alışamadı ben de kurmadım demişti.
dediğiniz süre geçti o zaman sanırım
dediğiniz diğer xml yönteme bakayım o zaman. inşallah çok zaman alan bişey değildir.
kendim bi de imaj işiyle uğraşmak istemiyorum açıkçası zaten hem çok dersim var hem de 26 tahta
laftan anlamayan umarsız öğretmenler. adama boş flaş getir diyorum. yok inadına dolu getiriyor koruma kaldır içini boşalt atak kur tekrar koruma kur beyefendinin bilgilerini tekrar kopyala. Artık boş flaş getirmezlerse yapmayacağım :/
muhtemelen hiç kurulmadı hocam win 10Eğer daha önce 1 kere Win10 kurulmuşsa tekrar Win10 kurduğunuzda otomatik olarak etkinleşir. Etkinleşmezse eğer BIOS tan ürün anahtarını öğrenip elle girersiniz yine etkinleşir. (Daha önce Win10 kurulduysa tabi). Bizim de 26 tahta var. Benim de 24 saat dersim. Yani hiç boş vaktim olmuyor. Sene başında seminer döneminde yapmıştım. Acronis (veya aomei) + usb 3.0 flaş ile 5 dk sürüyor 1 tahta. + Reboot Restore rx (timefreeze, deepfreeze in ücretsiz alternatifi) kurdum. 2 senedir sorun yok.
hocam 8 imajı var bende ama 10 mu kursam diyorum
formattan sonra güncelleme çok uzun sürüyor çünkü
hangi imajı kullanıyorsunuz?
Pardusa atak kurulabiliyor mu çalışıyor mu?Pardus a geçiş yaptık, korumaya almaya da gerek kalmadı, virüs bulaşma derdi yok sıkıntı yok. tavsiye ederim.
Pardusa atak kurulabiliyor mu çalışıyor mu?[/QUOTE
pardusta etap usb programı var aynı işi görüyor hocam. onu kullanıyoruz. hatta onunla birlikte öğretmenler şifre gerektirmeden otoamtık eba girişleri açılıyor.