Akıllı tahtalarda pratik çözüm!!!

Kodla Büyü

gezegen10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar akıllı tahtaların hepsine teamwiever kurdum yerimden kalkmadan bütün programları yüklüyorum ayrıca şöyle bişey düşündüm biliyosunuz teamwiever da bilgisayarları kaydedip bir tıkla açık olan bilgisayarlara erişebiliyorsunuz. (oturum açarak) bu yöntemle problemi olan öğretmen arkadaşların beni aramasını söylücem olay mahaline gitmeden problemi odadan halledebileceğim.

Akıllı tahtaların hepsine teamwiever ı ninite sayesinde kurdum. kendi odamdaki bilgisayarada kurduktan sonra teamwiever a üye oluyorsunuz. üyelik işleminden sonra aynı msn gibi bilgisayarları kişi listesine ID ve şifrelerini girerek ekliyorsunuz. Daha sonra işlemlerinizi burdan kolaylıkla halledebiliyorsunuz.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 3,156
gezegen10' Alıntı:
arkadaşlar akıllı tahtaların hepsine teamwiever kurdum yerimden kalkmadan bütün programları yüklüyorum ayrıca şöyle bişey düşündüm biliyosunuz teamwiever da bilgisayarları kaydedip bir tıkla açık olan bilgisayarlara erişebiliyorsunuz. (oturum açarak) bu yöntemle problemi olan öğretmen arkadaşların beni aramasını söylücem olay mahaline gitmeden problemi odadan halledebileceğim.

Okuldasınız ve sınıf sınıf gezmek yerine bunu kullanıyorum diyorsanız netop/netsupport ile yıllardır yapılıyor bu işler hocam, yok evdeyim diyorsanız mesai bittikten sonra okulun işleriyle neden uğraşıyosunuz ki?

unknownrealmman' Alıntı:
gezegen10' Alıntı:

Okuldasınız ve sınıf sınıf gezmek yerine bunu kullanıyorum diyorsanız netop/netsupport ile yıllardır yapılıyor bu işler hocam, yok evdeyim diyorsanız mesai bittikten sonra okulun işleriyle neden uğraşıyosunuz ki?

yok hocam evden uğraşmıyorum okulda sınıf sınıf gezmiyorum. ikincisi teamwiever kullanımı daha basit ve hızlı dosya paylaşımı da harika

Peki teamwiever internet bağlantısı kullanmadan sadece yerel ağdan diğer bilgisayarlarla iletişime geçiyor mu? Benim bildiğim internet üzerinden bilgisayarlar arası bağlantı sağlıyordu o program. Uzun süredir kullanmamıştım yeni sürümünde işlevselliği artmış olabilir.

hocam onu denemedim inan bilmiyorum internet bağlantısı olduğu için problem yaşamadık denersen banada haber ver hocam

Aslında ekstraya gerek yok windows uzak masaüstüde yeterli olur ama bir alternatif olarak teamviewer yerine localdede kullanabileceğiniz radmin'i eklemek isterim..

hocam yerel ağda program şayet çalışıyorsa problem yaşanmaz ama yerel ağda deneme imkanım şu an yok deneyen arkadaşlar olursa bilgilendirsinler bizleride

ben normal bilgisayarlarda bunu uyguluyordumm...
eminim akıllı tahtalarda da çok işimize yarayacak

gezegen10' Alıntı:
hocam yerel ağda program şayet çalışıyorsa problem yaşanmaz ama yerel ağda deneme imkanım şu an yok deneyen arkadaşlar olursa bilgilendirsinler bizleride
Hiç bir problem yok hocam ben denedim şahsen. Hep kontrol edebiliyosunuz hem dosya paylaşımı yapabiliyorsunuz.

HOCAM BİZİM okulda serverı kurmuşlar internette vızır vızır kablolu olarak bağlanıyoruz

Ben sadece 1 akıllı tahta için denedim. Team viewer programı açıkken sorunsuz bağlanabiliyorum ama akıllı tahtada program açık değilken bağlanmıyor. Bir yerde hata mı yapıyorum yoksa bu program böyle mi çalışıyor. Eğer böyle çalışıyorsa çok da anlamı yok gibi geldi.

gezegen10' Alıntı:

iyi güzel hocam yapmışsın da internet bağlantılarını bekliyor herkes. Gelse kaçmaz zaten.

denedim hocam. Süper bir sistem gerçekten. yerinden kalmadan herşeyi yap:) teşekkürler bilgilendirmeniz için

betl' Alıntı:
Ben sadece 1 akıllı tahta için denedim. Team viewer programı açıkken sorunsuz bağlanabiliyorum ama akıllı tahtada program açık değilken bağlanmıyor. Bir yerde hata mı yapıyorum yoksa bu program böyle mi çalışıyor. Eğer böyle çalışıyorsa çok da anlamı yok gibi geldi.

Hocam bu bir hatadan kaynaklanıyorsa aynı hatayı bende yapıyorum.
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz tahta açık olduğu halde teamviewer tahtaları çevrimdışı gösteriyor. Programı gidip o tahta da çalıştırırsam o zman sorunsuz bağlanabiliyorum ama siz yerimden kalkmadan diyorsunuz:)

Geri