Akıllı tahtalarda pratik çözüm!!!

Kodla Büyü
Sanırım bu programda dosya aktarımı yok hocam. Bana dosya aktarımı lazım bu teamviewer ı çözmem gerek...

K bakmayın ama NSS yok mu zaten tahtalarda, bu programı kurmanın mantığı ne?

Benim tahtalarım ilk kurulan tahtalardan ve NSS yok bizimkilerde:) ama hepsine daha önce teamviewer kurmuştum o yüzden onu kullanmak istiyorum.

Arkadaşlar yerlerinden kalkmadan bağlanmaktan bahsetmişler onu okuyunca benim ki neden olmuyor onu araştımaya koyuldum...

Benim kullandığım teamwiever larda id ve şifre istiyor peki bunlara her akıllı tahta açılıp kapandığında ve ya porgram açılıp kapandığında değişmeyecekmi o olayı nasıl hallediyoruz peki, id şifre değişmesini..

tamam ben çözdüm olayı başlangıç klasörünün içine attım kısayolunu böylelikle windows açılınca program çalışıyor. bir de özelliklerden kullanıcının programı kapatmasını engelledim istediğim şey oldu.

şifre olayına gelince evet her açılışta şifre değişiyor ancak kişisel şifre oluşturma kısmından şifreyi sabitliyebiliyoruz...

yusufpb' Alıntı:
Benim kullandığım teamwiever larda id ve şifre istiyor peki bunlara her akıllı tahta açılıp kapandığında ve ya porgram açılıp kapandığında değişmeyecekmi o olayı nasıl hallediyoruz peki, id şifre değişmesini..
bu arada id değişmiyor hocam sadece şifre değişiyor.

Team wiewer çok kolay ve kullanışlı ancak tahta açık değilken team wiewer açamıyor diye biliyorum...
Net supportta tahtayı ana makineden açabiliyorsun bence net support da denenebilir.

gezegen10' Alıntı:
Akıllı tahtaların hepsine teamwiever ı ninite sayesinde kurdum. kendi odamdaki bilgisayarada kurduktan sonra teamwiever a üye oluyorsunuz. üyelik işleminden sonra aynı msn gibi bilgisayarları kişi listesine ID ve şifrelerini girerek ekliyorsunuz. Daha sonra işlemlerinizi burdan kolaylıkla halledebiliyorsunuz.

peki öğrenciler id ve şifreyi tahtadan görüp , kendi telefonlarına teamviewer yükleyip bağlanmaya çalışmazlar mı ?

ben id kısmının tahtada gorunmemesini istiyorum. ayarlarda bulamadım . Yani sizin resimde karaladığınız yeri çocuklarda sınıfta göremesin. Ben kendi hesabımdan (msn gibi) üzerine tıklayıp uzaktan bağlanayım.
Deneyen var mı ?

Ekli dosyalar

• id.JPG
    id.JPG
    49.4 KB · Görüntüleme: 1,099
bu programı uzun süreli kullanamazsınız size ticari kullanım uyarısı verir. Başka alternatifleri var şimdiden ona geçin. Bir süre sonra bağlantınızı otomatik kesecek ve uzun süreli kullandığınızı anlayacaktır bilginize....

vlk4n' Alıntı:
bu programı uzun süreli kullanamazsınız size ticari kullanım uyarısı verir. Başka alternatifleri var şimdiden ona geçin. Bir süre sonra bağlantınızı otomatik kesecek ve uzun süreli kullandığınızı anlayacaktır bilginize....
lisans problemi olmayan başka alternatifleri nelerdir hocam? var mı kullandığınız?

Geri