ademkaya' Alıntı:
Hocam gerçekten çok teşekkürler çok faydalı bir konu olmuş. Ama benim bir sorunum var söylediğiniz her şeyi yaptım. bt sınıfındaki kendi oturduğum pc ye de internetten indirip yükledim aktive ettim. tekniker konsolu açtığımda akıllı tahtayı görüyorum ama üzerinde ünlem işareti var ve tıkladığımda da "... istemcisinin farklı bir güvenlik anahtarı bulunmaktadır" uyarısı veriyor. bu sorunu nasıl aşabiliriz. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Herşeyi yapmamış olabilirsiniz öğretmenim kocaman kocaman harflerle yazılan başlıktan sonra konu adım adım irdelenmeli.. karışık olunca normaldir parolaları karıştırmayın dedim uyardım aslında olay şu siz kendi bilgisayarınızda oluşturduğunuz client32.ini configurasyon dosyasını akıllı tahtaya attınız ve bu uyarıyı alıyorsanız siz configurasyonu yaparken
security bölümünde
client password bölümünü
set bölümünden sıfırlamamışsın. sıfırlamadan karşıya gönderdiğiniz için ordaki konfigurasyon dosyasında başka parola olduğu için bağlanamıyorsunuz..
ya daaaa Bu kabahat benim orda ben anlatırken unutmuş olabilirim : Bi ara müdür bey yanıma geldi çünkü birlikte çalıştık ayrı bi iş vardı unutmuş olabilirim..
client security key bölümünü set bölümünden 0 lamayı deneyin. ağırlıklı bundandır çünkü benim son conf dosyamda securiy keyin karşısı boş
SecurityKey= // bu bölüm 0 lanmalı
1 yıl önce hazırladım sorunsuz çalışıyor..
ya da yaptığınız kendi configurasyon dosyasın atarken bir sorun oldu..
lütfen sizdeki ve karşıdaki client dosyalarını acıp içeriklerini kontrol edin aynı olsun.. sizde client çalışmayacağı için önemli değil ama bu configurasyon sizin bilgisayarınızda yapıldığı için ve karşı bilgisayara copyalayınca o ayarlarla çalışacağı için önemli belkide dosya client 32 calıştığı için karışya kopyalanamamıştır.. sadece içlerini açıp karışılıklı kontrol etmekte fayda var
son durumda client password kaldırısılsın
Usernames=* bu şekilde olsun
1. conf: Usernames=*/1148745314
2. confda
Usernames=* şeklinde client parolası kaldırıldığı için böyle gözükmekte.. hatta olmuyorsa kendiniz ini dosyasını açın ve *
/ dan sonraki ibareyi silip kaydedin. sadece
* olsun
SecurityKey=
şeklinde olsun.
İmaj için ip lerini ilk başta all seçin sonra imajı ürettikten sonra configurasyon parolalarını bildiğiniz için her akıllı tahtanın ip sini sabit ip verip bunu conf. bölümünde All değilde sabit olarak secin
[TCPIP]
ListenAddress=192.168.1.xx // xx ler her bilgisayarda farklı olsun.,
Kendi dosyamı parolabilgilerini kaldırarak paylaşıyorum kıyaslayınız ilk mesajada ekliyorum:
xxx
[Client]
_present=1
Password=xxx
Protocols=2
RoomSpec=VESTEL
SecurityKey=
UnloadMirrorOnDisconnect=1
Usernames=*
[_Info]
Filename=C:\Program Files (x86)\NetSupport\NetSupport Manager\client32.ini
[Audio]