Çolat_Palemdar
Aktif Üye
Arkadaşlar geçen cuma sabahı okula geldiğimde hayırlı haberi öğrencilerimden aldım ve olayın yaşandığı sınıfa koştum. Olay mahaline vardığımda maktülün etrafı bir hayli kalabalıktı. Kalabalığı yarıp maktülün yanına vardığımda ön camın paramparça olduğunu gördüm. Kapak da tam açılmıyordu zaten ama açık olan aradan tüm ekranın patladığı görülebiliyordu. O sınıfın öğrencilerine kimin yaptığını sorduğumda sabah geldiğimizde böyleydi ve dün son derste de sağlamdı cevabını aldım. Bir önceki gün son derse giren öğretmen de dersi bittikten sonra kapağı kapatıp fişi çekip gittiğini söylüyor. Ama sabah geldiğimizde ekran tuz buz ve Vestel servisi bile bölgede ilk defa ekran kırılma vakasıyla karşılaştığını söylüyor. Sınıfı gören güvenlik kamerası da yok. Ancak gece okula giren çıkan kimsenin olmadığı belli. Yani tahta kim vurduya gitti.
Sizce ekran ve sürgü tahta arasına bir şey sıkışıp kapağı kapatınca da ekranı patlatmış olabilir mi? Çünkü düşünebildiğim en mantıklı açıklama bu. Gerçi böyle bir olay olmuş olsa da kapağı son kapatan kişi bir öğretmen. Böyle bir şey olsa bizden saklamazdı herhalde?
Sizce ekran ve sürgü tahta arasına bir şey sıkışıp kapağı kapatınca da ekranı patlatmış olabilir mi? Çünkü düşünebildiğim en mantıklı açıklama bu. Gerçi böyle bir olay olmuş olsa da kapağı son kapatan kişi bir öğretmen. Böyle bir şey olsa bizden saklamazdı herhalde?