İzin vermekte.Hocam meb.ai kısaltma yapmaya izin veriyor mu öğretmenlere? Çok basit ve çok faydalı zekice bir yöntem olmuş, paylaştığınız için teşekkürler.
MEBBİS girişi yapmanız lazım.
İzin vermekte.Hocam meb.ai kısaltma yapmaya izin veriyor mu öğretmenlere? Çok basit ve çok faydalı zekice bir yöntem olmuş, paylaştığınız için teşekkürler.
Teşekkürler.Güzel Uygulama
Önizleme ve onay özelliğini eklendim hocam.Şuan denedim gayet güzel hocam. Sadece bir tavsiye olarak kodu girdikten sonra direk dosya indirmekten yerine dosyayı da bi görse iyi olur. Yoksa sakıncalı dosyalar da gelebilir
Teşekkürler hocamGüzel bir proje. Ellerinize sağlık hocam.
Teşekkürler HocamGüzel bir proje. Ellerinize sağlık hocam.
Evet benim mebbis hesabımdan izin veriyor.Hocam meb.ai kısaltma yapmaya izin veriyor mu öğretmenlere? Çok basit ve çok faydalı zekice bir yöntem olmuş, paylaştığınız için teşekkürler.
Haklısınız hocam bence de faydalı olur. Tavsiyenizi değerlendireceğim.Eline sağlık hocam güzel düşünce. hocam yükleyen kişi kodu girip indirdiğinde silme tuşu koysanız dosya iş bitince 24 saat beklemeden silinebilir. böylelikle yer konusunda daha avantaj sağlanır.
Dosya silme işlemi eklendi eklendi hocam. Önizleme ve indirme sayfasından dosya silmek mümkünEline sağlık hocam güzel düşünce. hocam yükleyen kişi kodu girip indirdiğinde silme tuşu koysanız dosya iş bitince 24 saat beklemeden silinebilir. böylelikle yer konusunda daha avantaj sağlanır.
Dosya indirme linkinin whatsappla paylaşılması özelliği eklendi hocam.emeğnize sağlıkhocam, tavside de bulunmak istiyorum,
telefondaki bağlantıyı paylaşmak için alan açarsanız harika olur
Çok güzel olmuş hocam emeklerinize sağlıkÖnizleme ve onay özelliğini eklendim hocam.