zilal' Alıntı:nefes23' Alıntı:arkadaşlar pc görüntüsünü her iki ekrana da aktarabilen var mı?
aktarıyorum ama dokunmatiği aynı anda kullanmadım hiç.
priz kutusu yoksa tahtanın arkasında hdmı yeri var takması biraz zahmetli oraya takıp öndeki görüntü aktarma düğmesine basınca oluyor. kolay yani.
mümkündür..aydınDr' Alıntı:Etkileşimli tahtanın sistemini çalıştırmadan projeksiyon olarak kullanılabilmekte midir deneyebilir misiniz.
nefes23' Alıntı:hocam başlatıyorum fakat ilk açılışta her ikisinde de görüntü var windows açılınca aktarmıyor.
turgayoncul' Alıntı:akıllı tahtaya monitör bağlayabilir miyiz ? yani atölyedeki öğretmen bilgisayarını kaldırıp öğretmen masasına klavye fare ve monitör ekleyerek kullanabilir miyiz ?
ben denedim fakat yapamadım deneyimlerinizi bekliyorum
2. fazlarda hem VGA hem de HDMI portu var. İstediğinizi kullanabilirsiniz.lilyum' Alıntı:Merhabalar hocam 2.faz ile gelen tahtaların vga girişi var mı sadece hdmı ve usb girişlerini yan tarafında gördum kasadan görüntü aktarırken ıkı ucu vga girişli kabloyu kullanabiliyormuyuz yoksa bir ucu vga diğeri hdmı olan kablo mu almalıyım
vga kablo diyorsun hocam ses olması için ayrı bir kablos daha takman gerekNergis010' Alıntı:Öğretmen arkadaş vga kablo almış. Notebooku akıllı tahtaya (faz 2) bağladığımda görüntü alıyorum fakat ses bilgisayardan geliyor. Sesin de akıllı tahtadan gelmesi gerekmiyor mu? Bir de dokunmatik ekranı kullanmak için kurulum şart mı? Okul çok büyük her tahtaya kurulum zaman alacak.