Usturlab' Alıntı:basbag' Alıntı:ceren2005' Alıntı:basbag kardeş kendi kulağınla duydun mu buTayyip in ifadelerni. Ha duyduysanbizzat o zaman sözüm yok... ha alıntıyasa biyerlerden o zaman başkalarının borazanlığını yapmayın lütfen
hocam kendi kulağımla duymadım. ama başbakan kendi ağzıyla zaten itiraf etti bunları. evet ben bu sözleri sarfettim atatürk düşmanıydım artık değiştim dedi. sizin güncel gelişmelerden haberiniz yok galiba. hatta size bir kitap ismi önereyim o kitapta bunlar belgeli ve noter tasdikli okuyun "Ergün Poyraz'ın Musa'nın Çocukları"
hocam öyle bir kaynak söylüyorsunki inanmak mümkün değil. kitaba göre rte irancı ülekeye şeriat getirmek isteyen,amerkiancı amerikan emperyalizmini türkiyeye getirmek isteyen, yahudi dönmesi israilin emellerini gerçekleştirmek isteyen birisi. bir insan bunların hepsi nasıl olur artık siz bir mantık bulun.
hocam bu sadece bir örnekti. ben ergün poyrazın yahudi olup olmadığına bakmam o kitabında belgeli olduğunu söyledim. haa burdan bende sana bir soru yöneltiyorum. bu soruma iyi cevap verin ama objektif olun işte sorum....
SİZCE RECEP TAYYİP ERDOĞAN ATATÜRKÇÜ MÜ?