easytr' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:Ben imamhatip mezunuyum önce oranın nemasını bir bırakın! İmamhatiplilerin Cumhuriyetle zoru derdi yoktu. Bu kadar adaletsizliğe imamhatipli olmak göz yummak anlamına gelmez. Perhiz bu lahana turşusu sahibine gitsin!easytr' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:easytr' Alıntı:şok protesto mu? 30 tane ocaktan genç var orada yazıdada belirttiği gibi. abartılacak bir durum yok. samsun 1,5 milyon nüfusuyla karadenizin tek büyükşehiri benim bildiğim ve 30 kişi protesto etmiş. ama size göre milyonlar var uhaha: abartmayımı seviyoruz yoksa işimize mi geliyor anlamadım
Korku imparatırluğunda kimsenin sesi çıkmıyor... Milyonları görmek için az kahveye-sokağa çıkın göreceksiniz... Herkes korkuyor. Ama Türk halkı en son o seçim sandıklarında yapılanlara rağmen milyonların tokatını birlikte vuracaktır... 28 şubatçılar zihniyetiyle artık üstünüz 30-40 kişi diye sevinin... 28 şubatta da 30-40 kişiydik heryerde ama tarih bizim haklılığımızı, haklı davamızı yazdı. Yine öyle yazacak!
Bahçeli'nin Diyarbakır mitingiyle nasıl bir bağlantı kurdunuz? Birinde Vatan denildi vatan toprağında bir diğerinde Bölücülerin irinleri halka boşaltılıyor bilmem farkı anlayabiliyor musunuz?ctrl+alt+delete' Alıntı:bahçeli diyarbakıra gittiğinde sorun çıkmamıştı akiller başka illere gidince ülkücüler saldırmak için bekliyorlar
+ Nerde saldırmışlar? Türk bayrağıyla yerlerde akiller mi sürüklenmiş hocam? Saldıran arıyorsanız tüm doğuya saldırıp halkı devletinde desteğiyle ele alıp inleten kcklı pkklı toprak ağası bebek katillerine bakın!
28 şubattan dem vuruyorsun, neyi savunduüun belli değil. adama sorarlar bu ne perhis ne lahana turşusu diye. akıl tutulması yaşıyorsun galiba. haklı olan korkmaz, neden korkuyor halk. koskoca mhp samsunda 30 kişiyi toplamış sen korkudan bahsediyorsun. ayrıca bu ülkede sandıkta şaibe var teranesini geçmişte her seçimde chp ele alırdı, onlarda artık bu numaranın yemediğini iyi biliyor. bu forumda herkes sandıkta ya başkandır ya memur. kim iddia edebilir sandıkta hile olduğunu. birde bilgisayarcı olucaksın, her sandığın oyu ysk ile müşahitler aracılığı ile partilere gitti. hangisinde ihtilaf var. boş boş konuşuyorsun sadece boşşşşşşşşş
cesur yürek diye bir üye vardı, herşeyi bildiğini iddia edip kendi kendine çelişir dururdu. ben senin onun gibi olmaya çalıştığını anlıyorum. açılmış konuları açıp burdan devam edelim deyip forumda öne çıkmaya çalışıyorsun.
Sahi şu sandık sonuçları nerede tutuluyor? Hangi sistem üzerinde? Peki şu boya işi neden kalktı? Peki o sistemin kodları Türk yargısına açılmış mıdır?
Hocam sanırım burayı ciddiye alıyorsun benim burda ismimi dahi bilen insan sayısı sınırlıdır... Ben burda yaşamadığım için öne çıkma geride kalma sıkıntım yok. Relax ol azıcık!
açıklamayı senin için değil, hiç sandıkta görev almamış olan öğretmen arkadaş varsa ve senin yazdıklarınla kafalarında acaba işareti oluşurmu diye yazıyorum. sandıklar 2 resmi görevli ve parti temsilcilerinin gözetiminde açılıyor. tutulan tutanak dışında, her sandığın oyu direkt parti genel merkezlerinde oluşturulmuş veritabanına kaydediliyor. chp nin sitesinde şuan hala duruyor o rakamlar. herneyse senin gibi boş adamları muhatap almaya gerekte yok.
aykut kocaman geldi aklıma. takımı atağa bile girememişken maç sonunda galatasaraya ***** atmaya çalışıp kendine güldürdü resmen. senin bu sandık hilesi numaranı cürüm ve hile partisi cehape bile artık tutmuyor diye kullanmıyorken sana ne oluyor ey gafil. uhaha: sandıkta hile varmış. açık oy gizli tasnif neymiş öğrende hile görsün o görmeyen gözlerin
Hocam tarih birgün bu dönemleri yazdığında sizin o gafil olmayan kahkahalarınızla çocuklarınıza anlatacaklerınızı merak ediyorum... Devam edelim. Hocam 10 milyon seçmen geçen seçim zamanı nerden çıktı? O artış neydi?
Yukarıdaki sorularımın cevabı halen boş duruyor. Komiklikleriniz cevap olmadı....