samsunlu-17
Site Gezgini
Hocam burada adım adım anlatılmış.
Kurulumları yaptıktan sonra Mobil kod oluşturmak için ;
TeşekkürHocam burada adım adım anlatılmış.
Mehcan ekilit ayarlarında var bu özellik.teneffüslerde otomatik kapanan ücretsiz var mı
Son sürümünde MAKS Kilit Link özelliği eklendi bu sayede işletim sisteminden bağımsız çalışıyor hocam. Yani artık web tabanlı, hangi işletim sistemi olduğu farketmez. Hepsinde çalışıyor. Kamerası bozuk ya da olmayan cihazlarda da QR kod üzerinde yazan 4 haneli kırmızı kodu girip açılış kodu alarak da tahta açılabiliyor.MAKS kullanıyoruz memnunuz. Android cihazı olanlar karekod ile açıyor diğerleri usb ile devam. Ios uygulaması da olsa tadından yenmez![]()
kurulum yapılırken kuran kişi kaldırma programı olan bir bellek oluşturuyor diye biliyorum. yani şuanda siz istesenizde kaldıramazsınız programıMAKS kilit şifresi nedir arkadaşlar biri özelden yazabilirmi? Okulda BTR yok kendi işimizi halledebilelim en azından. USB bellek veya karekod tanımlamak için lazım.
Kaldırmayacağım hocam sadece uygulamasından QR tanıtacağım veya usb anahtarı oluşturacağım bunun için şifre gerekiyor.kurulum yapılırken kuran kişi kaldırma programı olan bir bellek oluşturuyor diye biliyorum. yani şuanda siz istesenizde kaldıramazsınız programı
Hocam, onu da "e-kilit ana bilgisayar" uygulamasını bilgisayara kuran arkadaş oluşturmuştur. Kuran arkadaşa ulaşın ya da bir ihtimal müdürünüz biliyordur.Kaldırmayacağım hocam sadece uygulamasından QR tanıtacağım veya usb anahtarı oluşturacağım bunun için şifre gerekiyor.
Eğer QR kodun ekran görüntüsü varsa da idare edebilirsiniz hocam. Eğer ayarlarda bir değişiklik yapmayacaksanız programa ihtiyacınız yok zaten. Telefon ekranından karekodu okutup QR oluşturabilirsiniz. Bu da yoksa Sıfırdan kurulum yapmanız gerekecek.Bir şekilde şifre unutulmuş veya kaybolmuş kimse bilmiyor. varsayılan şifresi varmıdır bunun belki değiştirilmemiştir. yada ne yapmak gerekir unutulan şifre için.