Aklım Karıştı Akıl Lazım

Kodla Büyü
tekrar yazılı sorularını hazırladım ama suna karar verdim. emin olun tüm yorumlarınızı dikkate aldım.
okulda sevdigim ve onun sevdigi 3 arkadasa durumu danısacagım ve onların da fikrini alarak bir yol çizecegim bakalım hayırlsı

zor bir durum fakat öğretmenin cehaleti ortaya çıkmış
ortak sınav mı yaptınız?
benim idarecim bana ortak sınav yapmayın dedi ne kadar etkilemeli bu durum beni?

uysalhalil33' Alıntı:
"sınıfların durumları zayıf elinizden geldiğince açıklamaya çalışın da anlasınlar iyi not alsınlar"

Burada açıklama derken neyi kast ettiniz hocam? Diğer ders öğretmenlerinin bizim dersimizle ilgili nasıl bir açıklama yapmalarını bekliyordunuz ki?

ozkansedef' Alıntı:
uysalhalil33' Alıntı:
"sınıfların durumları zayıf elinizden geldiğince açıklamaya çalışın da anlasınlar iyi not alsınlar"

Burada açıklama derken neyi kast ettiniz hocam? Diğer ders öğretmenlerinin bizim dersimizle ilgili nasıl bir açıklama yapmalarını bekliyordunuz ki?

Şöyle demek istemiş arkadaş iyi açıklayın derken...

beyler sınav süresi 40 dakikadır....... ikinin yanındaki sıfırı sil ne kaldı 209....dokuzun yanındaaaakiii sıfırı sil ne kaldı 29 .....şimdi topla ikisini ne çıktı 11..şimdi topla 29 la 11 i ne çıktı 40...işte sınav süresi 40 dakidadır deseydi öğrenciler dökülmezdi....... amelesiniz len diğer öğretmenler.

Geri