AKLINIZ MI TUTULDU ARKADAŞLAR?

Kodla Büyü
Arkadaşlar Allah razı olsun demeler mutlu mesut olmaya devam edin ....

Uygulama bir başlasın lütfen burada yorum yapan arkadaşlar sakın ola ki itiraz isyan moduna girmeyin.....

+ 1500 ne istediğini bilmeyen garip insanlarla doldu burası artık!!. gayet güzel yazılmış üzerine düşünülmüş bir yazı bizi düşünen birileri var hala demek ki, sevinin bi mutlu olun ne var. Yok öyle mi yok böyle mi susun artık biraz. benim 16 saat dersim var üstüne de 2 gün fatih okuluna gidicem sen sağ ben selamet hem öğretmenim hem rehber! (tahta bekçiliği gören bi zihniyet varsa şiddetle kınıyorum!)

bilgisayarhocam' Alıntı:
bahsettiğiniz yazı nerede hocam? okuyalım beraber yorumlayalım. bu formatörlük uygulamasının ilden ile, hatta aynı ilin ilçelerine göre farklılık gösterdiği bir ortamda kim ne yapsın? hala 15 saat derse girmen lazım diyen var hey gidi hey...

bende arıyorum

iyide arkadaşım eğitim öğretim saatlerinde yapılacaktır lafında ne demek isteniyor o zaman?
diyelimki 30 saatten fazla çalışmayacağız tamam peki eğitim öğretim saatleri toplam olarak 40 saat olacak bizim okulda yani eski 9-3 düzenine ilaveten hergün 2 saat seçmeli ders eklendi yani 9-4:30 oldu mesaiş bu durumda eğitim öğretim devam ettiği için okulda kalacaksınız derlşer ve yazıya göre haklılar
o zaman 30 ders üzerinden ücretimiz hesaplanır ancak 9-4:30 çalışırız

YAZIYI OKUDUM, GAYET AÇIK VE NET!!!
bu görevlendirme ZATEN eğitim-öğretim faaliyetinin yapıldığı saatlerde olacağı için, ikili öğretim yapan okullarda sabahçı-öğlenci olmak üzere iki öğretmen görevlendirilebileceği için, sabah 08:00 akşam 17:00 saatleri arasında okulda bulunma zorunluluğu ortadan kalkmıştır.
Bu yazının valiliklerden silsile yoluyla okullara gelmesi gerekiyor. eğer formatör olarak görevlendirilenler de başvurabiliyorsa ben hemen başvurumu yaparım.

Ekli dosyalar

andacc' Alıntı:
hakimrenk' Alıntı:
andacc' Alıntı:
ben kendi adıma başvurmayacağım arkdaşlar ders olursa girerim bu kadar basit ha benim kadromu tekniker yaparlar ozaman başka. gocunmadan o işi de yaparım ama öğretmensek bence sadece öğrertmenlik yapalım.

size daha önce formatotlukte tercih hakkı sunulmuş anlaşılan. Bize zorunlu tutuldu biz de olduk. yoksa elbette okulumda 15 saat dersime girer çıkardım. Bu rehberlik de muhtemelen zorunlu tutulur, "sen öğretmen mi olmak istersin, tamirci yada bekçi mi" diye sormazlar...

görevelendirme istemiyorum sadece maaş karşılığı derse girmek istiyorum diye bie dilekçe verebilirsiniz, kimse zorla görevlendirilemez.
size formatörlük zorunlu tutulduğu halde mi bu dilekçeyi verdiniz? bizim ilde olmayan duymadım

kaan2334' Alıntı:
hocam bizim şuan formatör olarak atamamız yapıldı.
bundan sonraki süreçte ne yapılacak
bu işlem 2. döneme (formatörlük bittikten sonra) kalmazmı.

kalmaz hocam 10. maddede bırakmadıkları sürece diyor. Bizde bırakırız formatörlğü yeniden bt rehberlii isteriz

Ben şuan meslek lisesindeyim. Ama çıkan yazıyı hiç yoktan iyidir diye görüyorum. Mesayi saatlerinin belirlenmesi olumlu bir gelişme. İkili öğretim yapan okullar için baya bir rahatlama getirir. Önceliğin BT öğretmenlerine verilmesi güzel olmuş. Fatih projesi başlatılmış okul veya Bt labı bulunan okullarda olması da güzel. Çünkü bazı okullarda Bt labı yok. Bazılarında da Fatih projesi başlatılmamış. İki durumda da Bt öğretmenleri mağdur olmayacaktır. Ancak okul normu belirlenirken nasıl yapılacağı tam belirlenmemiş sanki.O konuda açıklığa kavuşturulursa güzel olacak...

Gelişmelere süper olumlu bakıyorum.

Çalışma zamanımızın ders saati ile sınırlanması MÜKEMMEL!!

Her şey düzene girecek umarım.

Özellikle Fatih dönüşümü olmuş okulda çalışırsam "yok bilgisayar çöktü, ağ kablosu koptu, sınıfıma bilgisayar ayarlayalım" gibi şeyler de bitecek..

diğer branşlarda bizi takip ediyor galiba bi arkadaşın kulağına gitmiş hemen geldi evde oturun biz size maaş göndeririz diyor, saatlerimiz şimdiden rahatsız ediyor birilerini :) daha yazı bile gelmeden bana lafı geldi bakalım nolcak :(

simpson' Alıntı:
diğer branşlarda bizi takip ediyor galiba bi arkadaşın kulağına gitmiş hemen geldi evde oturun biz size maaş göndeririz diyor, saatlerimiz şimdiden rahatsız ediyor birilerini :) daha yazı bile gelmeden bana lafı geldi bakalım nolcak :(
Diğer branş arkadaşlarınız 8-5 mi çalışıyorlar hocam neden rahatsızlar ki...:)
Kıskananlar çatlasın demek lazım böylelerine... :wink:

ya arkadaşlar bu yazı okullarımıza ne zaman ulaşır çok merak ediyorum. bir an önce idarenin önüne koymak istiyorum. bıktım artık yaptıkları adaletsizliklerden. şimdi yine ders programı değişecek. eğer rehberlik olursa herhangi bişey yapmıcam, ama olmazsa 14 saat dersim var ve tüm haftaya yaymalarını engellemeye çalışacam tabi başarabilirsem...

Geri