bilgisayarhocam' Alıntı:bahsettiğiniz yazı nerede hocam? okuyalım beraber yorumlayalım. bu formatörlük uygulamasının ilden ile, hatta aynı ilin ilçelerine göre farklılık gösterdiği bir ortamda kim ne yapsın? hala 15 saat derse girmen lazım diyen var hey gidi hey...
size formatörlük zorunlu tutulduğu halde mi bu dilekçeyi verdiniz? bizim ilde olmayan duymadımandacc' Alıntı:hakimrenk' Alıntı:andacc' Alıntı:ben kendi adıma başvurmayacağım arkdaşlar ders olursa girerim bu kadar basit ha benim kadromu tekniker yaparlar ozaman başka. gocunmadan o işi de yaparım ama öğretmensek bence sadece öğrertmenlik yapalım.
size daha önce formatotlukte tercih hakkı sunulmuş anlaşılan. Bize zorunlu tutuldu biz de olduk. yoksa elbette okulumda 15 saat dersime girer çıkardım. Bu rehberlik de muhtemelen zorunlu tutulur, "sen öğretmen mi olmak istersin, tamirci yada bekçi mi" diye sormazlar...
görevelendirme istemiyorum sadece maaş karşılığı derse girmek istiyorum diye bie dilekçe verebilirsiniz, kimse zorla görevlendirilemez.
kaan2334' Alıntı:hocam bizim şuan formatör olarak atamamız yapıldı.
bundan sonraki süreçte ne yapılacak
bu işlem 2. döneme (formatörlük bittikten sonra) kalmazmı.
Diğer branş arkadaşlarınız 8-5 mi çalışıyorlar hocam neden rahatsızlar ki...simpson' Alıntı:diğer branşlarda bizi takip ediyor galiba bi arkadaşın kulağına gitmiş hemen geldi evde oturun biz size maaş göndeririz diyor, saatlerimiz şimdiden rahatsız ediyor birilerini daha yazı bile gelmeden bana lafı geldi bakalım nolcak