Akvarist var mı aramızda

Kodla Büyü
Bizim arkadaşın çok büyük bir akvaryumu vardı bende kendisine bir kaç tane sazan at, bari beslediğine değsin dedim. Ama nafile. :mrgreen:

hasari' Alıntı:
Bizim arkadaşın çok büyük bir akvaryumu vardı bende kendisine bir kaç tane sazan at, bari beslediğine değsin dedim. Ama nafile. :mrgreen:

:++: :++:
Zahmetli iş ama bir o kadar da zevkli.Benim betam yavru vermek üzere.Erkeğin yuva yapmasını bekliyorum

realforever' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Zahmetli iş ama bir o kadar da zevkli.Benim betam yavru vermek üzere.Erkeğin yuva yapmasını bekliyorum
Aile planlamasını da mı siz yapıyorsunuz. Yok abi yok çok zahmetli iş. :lol:

bi zamanlar bende vardım 3 sene uğraştım ama tüm balıklarım ölünce bıraktım çok zahmetli geliyordu bana

hasari' Alıntı:
realforever' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Bizim arkadaşın çok büyük bir akvaryumu vardı bende kendisine bir kaç tane sazan at, bari beslediğine değsin dedim. Ama nafile. quote]

Aile planlamasını da mı siz yapıyorsunuz. Yok abi yok çok zahmetli iş. :lol:
:puhaha:

Aynen öle hocam zahmetli iş ama büyük bir zevkle yapıyorum açıkçası.Beslediğim balıklar agresif olduğu için dişiyi belirli zamanlarda erkeğin yanına koyuyorum.Bu da bir nevi aile planlaması :P

BBNET
Geri