Ne guzel sanslisiniz, kismet hocam bakalim zaman ne gosterir?Hocam ben de ikinci üniversiteden 2014'de mezun oldum ama yıllarca alan değişikliği başvurusunu açmadılar. (Kontenjan degil, basvuru hic açılmadı). 2018 Aralık ayında açtılar ve geçtim.
Ne guzel sanslisiniz, kismet hocam bakalim zaman ne gosterir?Hocam ben de ikinci üniversiteden 2014'de mezun oldum ama yıllarca alan değişikliği başvurusunu açmadılar. (Kontenjan degil, basvuru hic açılmadı). 2018 Aralık ayında açtılar ve geçtim.
hocam hangi alandan hangi alana geçtiniz, merak ettim açıçası ve mutlu musunuz?Hocam ben de ikinci üniversiteden 2014'de mezun oldum ama yıllarca alan değişikliği başvurusunu açmadılar. (Kontenjan degil, basvuru hic açılmadı). 2018 Aralık ayında açtılar ve geçtim.
Bilgisayardan Matematik alanına geçtim. Çok mutluyum.hocam hangi alandan hangi alana geçtiniz, merak ettim açıçası ve mutlu musunuz?
Ben de bitirdim 4 yıl içinde çocuk gelişimini, bakalım zaman ne gösterecek hocamHocam eski bir mesaj ama okuduğunuz çocuk gelisimi bölümünü bitirdiniz mi ve alan değişikliği başvurusu yaptınız mı merak ettim