Hocam benimde aynı ortalama kaç puan gelirse artıkttalan46' Alıntı:sözel1'den 25, sayısal 1'den 5, sayısal2'den 15 soru boş bıraktım. zor bir sınav gibiydi. sonbahar alesi bekleyeceğiz
özel öğrenci iki dönemden fazla ders alamaz Özel öğrenci olarak mezun olamazsın yani.Buzkırıcı' Alıntı:bence en güzeli hayalinizdeki bölüm için tezsiz yüksek lisans.Bölüm başkanıyla görüşüp parayı bastırıp özel öğrenci statüsünde alınmak
koca evde bi kanepe mi olur arkadaş! Fakir ülke miyiz biz. Kanepe bulamayan sandalyeye otursun.eda_tr' Alıntı:Yapamadım ben o kanepeye oturma sorusunu.Yapan var mı?
ösym nin yds'den sonra ikinci saçma soru kırma rekoru olacak bir sınavdı hocam.Olasılık,permütasyon soruları zordu bana göre.omd' Alıntı:koca evde bi kanepe mi olur arkadaş! Fakir ülke miyiz biz. Kanepe bulamayan sandalyeye otursun.eda_tr' Alıntı:Yapamadım ben o kanepeye oturma sorusunu.Yapan var mı?
utf8' Alıntı:Çalıştığınız kaynaklar neler . Hangisini önerirsiniz
Hayır benim anlamadığım Bekarlar niye yan yana oturmayacak. Soruda öyle diyordu uhaha:omd' Alıntı:koca evde bi kanepe mi olur arkadaş! Fakir ülke miyiz biz. Kanepe bulamayan sandalyeye otursun.eda_tr' Alıntı:Yapamadım ben o kanepeye oturma sorusunu.Yapan var mı?
cingozcemal' Alıntı:Hayır benim anlamadığım Bekarlar niye yan yana oturmayacak. Soruda öyle diyordu uhaha:
Yada evli çiftler yan yana oturacakta 1 kanepeye 6 kişi nasıl oturacak uhaha:
omd' Alıntı:Zar sorusu nasıldı? Bir de kanepede oturan çiftler ve tekler?