ALES nasıl geçti?

Kodla Büyü

okyanus41

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2013 Ales ilkbahar dönemi sınavı bugün yapıldı. Umarım herkes gönlündeki gibi notu alır. Sınavın ortasında başı ağrısı tuttu çok şiddetli. Koptum sonra erken çıktım.

sözel 1 çok rahattı. sayısal 1 de ilk 10 soru için yarım saat harcayınca geriye birşey kalmadı. sayısal 1- sözel 1 iyi ama sayısal 2 yok. birde erken çıktım ilk defa bir sınavdan. bıktım artık. doğru düzgün puanlarla ylye giremiyoruz. millet saçma sapan puanlarla çoktan doktoraya başladı. ne berbat bir branş tercih etmişim. biz 80 - 90 ales le giremezsen. 70 le yl ye girenler var.

sözel1'den 25, sayısal 1'den 5, sayısal2'den 15 soru boş bıraktım. zor bir sınav gibiydi. sonbahar alesi bekleyeceğiz

SAy-2 de 5 boşum var sanırım. Say-1 kolaydı. Söz-1 gereksiz uzundu vakit aldı. Mantık sorularının 4'e düşmesi bile kapatamadı o açığı. Ayrıca Say-2'de çok ağır geldi. İlk kez 3 saatin tamamını kullanmam gerekti.Ben kitapçığı kapattım süre bitti dediler. :) Tekrar yapamadım, boşlara bakamadım. Bitirdiğime şükür :D

sayısal-1 Sözel-1 g,zelde sayısal 2 15 tane boş var bakalım artık kaç puan gelecek!!!

Sayısal 1 güzeldi işlem hatası yapmamışsam tamamı doğrudur, sözel 1 de 2-3 boşum var ama emin olmadıklarım da var, benim de sınavdan önce başım ağrımaya başladı o biraz yavaşlattı sanırım sayısal 2 den sadece 1 soru cevaplamaya vakit kaldı. Yine 80 i geçemeyeceğim sanırım :S

önceki sınavda
sayısal 1 48d 2y
sayısal 2 42d 8y yapmıştım. ama bu sefer sayısal1 ve 2 den toplam 75 doğru ya çıkar ya çıkmaz.
baktım sayısal kötü geçti sözelide salladım zaten. çok zor geldi bana bu sınaav.

"Kaç değişik şekilde sıralanır?" tarzı sorular ya çok vaktimi aldı ya da yapamadım. Sanırım permütasyonla ilgili sıkıntım var. Ayrıca zaman yetiremedim.

Şimdiye kadar 96 dan düşük puan almadım . Bu kez de almam herhalde :idea:

bence geçmiş sınavlara göre zor bir sınavdı. algoritma sorusuna sinir oldum, bir de su dokuna. say2 de boşlarım var. :(

bence en güzeli hayalinizdeki bölüm için tezsiz yüksek lisans.Bölüm başkanıyla görüşüp parayı bastırıp özel öğrenci statüsünde alınmak

Buzkırıcı' Alıntı:
bence en güzeli hayalinizdeki bölüm için tezsiz yüksek lisans.Bölüm başkanıyla görüşüp parayı bastırıp özel öğrenci statüsünde alınmak
özel öğrenci iki dönemden fazla ders alamaz :) Özel öğrenci olarak mezun olamazsın yani.

omd' Alıntı:
eda_tr' Alıntı:
Yapamadım ben o kanepeye oturma sorusunu.Yapan var mı?
koca evde bi kanepe mi olur arkadaş! Fakir ülke miyiz biz. Kanepe bulamayan sandalyeye otursun.
:D ösym nin yds'den sonra ikinci saçma soru kırma rekoru olacak bir sınavdı hocam.Olasılık,permütasyon soruları zordu bana göre.

hocam ankara hacettepe animasyon bölümü hocası çağırdı ama yüz yüze dersler var gitmedim.Ankarada değilim hafta sonu ders yok akşam varmış olmadı.Alıyorlar yani

omd' Alıntı:
eda_tr' Alıntı:
Yapamadım ben o kanepeye oturma sorusunu.Yapan var mı?
koca evde bi kanepe mi olur arkadaş! Fakir ülke miyiz biz. Kanepe bulamayan sandalyeye otursun.
Hayır benim anlamadığım Bekarlar niye yan yana oturmayacak. Soruda öyle diyordu :puhaha:
Yada evli çiftler yan yana oturacakta 1 kanepeye 6 kişi nasıl oturacak :puhaha:

cingozcemal' Alıntı:
Hayır benim anlamadığım Bekarlar niye yan yana oturmayacak. Soruda öyle diyordu :puhaha:
Yada evli çiftler yan yana oturacakta 1 kanepeye 6 kişi nasıl oturacak :puhaha:

Namahrem desek ulan evliyle bekar niye yan yana oturuyor. Bu kadar yırtınacaklarına 10 tene tabure bişe alsalar daha ucuza mal ederlerdi yani :D Ayıptır. Uğraştığımız şeye bak arkadaş. Doktoraya girip eğitim yönetiminde çalışma yapacağım. Elalemin oturduğu kanepeyi bana soruyorlar. Onu da mı bağa soruyonuz :D

Geri