ALES nasıl geçti?

Kodla Büyü
omd' Alıntı:
cingozcemal' Alıntı:
Hayır benim anlamadığım Bekarlar niye yan yana oturmayacak. Soruda öyle diyordu :puhaha:
Yada evli çiftler yan yana oturacakta 1 kanepeye 6 kişi nasıl oturacak :puhaha:

Namahrem desek ulan evliyle bekar niye yan yana oturuyor. Bu kadar yırtınacaklarına 10 tene tabure bişe alsalar daha ucuza mal ederlerdi yani :D Ayıptır. Uğraştığımız şeye bak arkadaş. Doktoraya girip eğitim yönetiminde çalışma yapacağım. Elalemin oturduğu kanepeyi bana soruyorlar. Onu da mı bağa soruyonuz

Aynen öyle hocam. Hayır bekarlar yanyana oturmasın deyince insanın aklına bir neden? sorusu geliyor.
Bekara ev yok, bekara oturacak kanepe yok, bekara kız yok :puhaha:

Benimde aklıma bekarların ne günahı var sorusu geldi :D .Devletimizin herkesi evlendirme politikası var bu ara sanırım ondan .Bekar kalmayın size kanepede yer bile yok demek istedi sanırım :D

Girmedim ama ÖSYM nin bu yıl yaptığı diğer sınavlar gibi önceki yıllardan daha zormuş. En azından standart sapma olayı var da dil sınavı gibi TUS gibi doğru başına gelen sabit bir puan yok. Genel net ortalaması düşecek ama net başına gelen puan artacaktır. Önceki yıllara göre daha az sayıda net ile daha yüksek puan alınabilir.

geçerli puanım 80 di
yükselteyim diye girdim ama gelse gelse 70 gelir, belki gelmez bile.
önceki sınavlara göre daha zor ve uğraştırıcıydı diye düşünüyorum.

zor sorusunu hatırlamıyorum pek okuduğumda söylenemez. ama evli bekarı yazayım.

2 evli çift, 2 de bekar insan topluluğu var. :) 6 kişilik bir kanepeye oturacaklar.

-bekarlar yanyana gelmeyecek.
-evliler de eşlerinden ayrılmayak.

kaç farklı şekilde otururlar.

başka varsa hatırladığım kadarıyla yazarım :)

omd' Alıntı:
Buzkırıcı' Alıntı:
bence en güzeli hayalinizdeki bölüm için tezsiz yüksek lisans.Bölüm başkanıyla görüşüp parayı bastırıp özel öğrenci statüsünde alınmak
özel öğrenci iki dönemden fazla ders alamaz :) Özel öğrenci olarak mezun olamazsın yani.
tezsiz yüksek lisans için ales şartı kalktı zannediyorum.

toprak60' Alıntı:
geçerli puanım 80 di
yükselteyim diye girdim ama gelse gelse 70 gelir, belki gelmez bile.
önceki sınavlara göre daha zor ve uğraştırıcıydı diye düşünüyorum.

önceki mesajımda 70 gelirse iyi demiştim
gerçekten 70 geldi :puhaha:
ama yine girecem inat ettim :?

Geri