elzonur' Alıntı:benim dernekle bi problemim yok ben her ikisinide isteyenlerdenim sadece bişeyden korktuğum yok onu belirttim isteyen de istediği derneği kursun herkesin doğal hakkı o beni bağlamaz hocam sadece düşüncelerimi ifade ettim katılın katılmayın ama kendi düşüncenizi söylemek için karşı düşünceyi küçümsemek olmaz onu belittim sadece. yoksa herkes tabiki farklı düşünecek aynı düşünürse daha büyük sorun demektir.inanakyol' Alıntı:elzonur' Alıntı:bi korkuya kapıldığımız yok neden senin gibi düşünmeyen insanları bu tarz cümlelerle küçümseyici sekilde konuşuyorsun anlamadım sen öğretmensen bende öğretmenim sen okuduysan bu bölümü bende okudum bırak isteyen istediğini istesin asıl sen neden bundan korkuyorsun.inanakyol' Alıntı:Bazı arkadaşlar ders tekrar gelecek diye bir korkuya kapılmışlar anlaşılan. Korkmaya gerek yok çünkü okullara formtörde lazım yani ders gelirse formatörlük kalkmaz. Dersine girmek isteyen dersine girer formatör olmak isteyen formatör olur. Yani herkes formatörlük istemek zorundamı ders gelsin diye çalışanlar sizi zorluyorlarmı niye ders için çalışmıyorsunuz diye. En azından kişilerin emeklerini küçümsemeyin.
Hocam dersin olmasını istemeyenlerin yazdıklarını okursanız(sizin yazdıklarınız daha ılımlı ders konusunda) asıl küçümsemeyi(özellkle dernekle ilgili) net bir şekilde görürsünüz. Bu derneği kurup çalışan arkadaşlar büyük bir ihtimalle dersin geri gelmesini isteyen BT öğretmenleri. Tabi bunun yanında okullarda formatörlüğünde olmasını ama dersinde olmasını savunuyorlar. Ama formatörlük isteyenler(ki benimde savunduğum hem formatörlük hem ders olmalı) sadece formatörlük olsun ders olmasın herkesde formatörlük olsun diye uğraş versin buyuruyorlar. Benim tepkim buna. Yani sadece formtörlük isteyenler de bir dernek bir grup oluşturup argümanlarını ortaya koyup bağlantılar sağlayıp "sadece formatörlük olsunu" savunabilirler. Bunu yapmayıp dersi isteyenlere ve derneğe neden kızıyorlar. Dernek herhalde "biz bütün BT öğretmenlerini temsil edyoruz, tüm bt öğretmenleri ders istiyor" demiyor. Eee o zaman problem ne?
Hocam ben kimseyi küçümsemedim aksine ders olsun diye çalışanların küçümsendiğini hissettim okuduklarımdan. Elbetteki farklı düşünceler olacak bende tam onu söylemek istedim.