A
Anonymous
Misafir
bank asya
share_' Alıntı:bank asya
55alperenler' Alıntı:share_' Alıntı:bank asya
Bank Asya A.Ş.
Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.
Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş
Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş
bunlar faizsiz katılım bankası.peki bank asya hakkında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
Accipiter' Alıntı:55alperenler' Alıntı:share_' Alıntı:bank asya
Bank Asya A.Ş.
bunlar faizsiz katılım bankası.peki bank asya hakkında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
faizsiz değil de faizin adı değişik. bir çeşit kendini rahatlatma sistemi yani..
:+1:habbe' Alıntı:Accipiter' Alıntı:55alperenler' Alıntı:share_' Alıntı:bank asya
Bank Asya A.Ş.
faizsiz değil de faizin adı değişik. bir çeşit kendini rahatlatma sistemi yani..
Hocam düz mantıkla bakarsak o zaman adam bıçaklama ile ameliyat etme de aynı şey. Konu hakkında bilgi sahibi olmadan insanları yanlış yönlendirmemek gerekir diye düşünüyorum.
habbe' Alıntı:Accipiter' Alıntı:55alperenler' Alıntı:share_' Alıntı:bank asya
Bank Asya A.Ş.
Hocam düz mantıkla bakarsak o zaman adam bıçaklama ile ameliyat etme de aynı şey. Konu hakkında bilgi sahibi olmadan insanları yanlış yönlendirmemek gerekir diye düşünüyorum.
:+1:Accipiter' Alıntı:55alperenler' Alıntı:share_' Alıntı:bank asya
Bank Asya A.Ş.
g.cetin.66' Alıntı:Ben yıllardır halkbank kullanıyorum pişman değilim alışkanlık hocam bank asya olayı aynı cola turka olayı gibi coca cola yasak haram ama cola turka olunca caiz.buda aynı şey kar payıymış neyin karpayı düz mantıkla falan alakası yok yeşil sermayenin bir yerde toplanması gerekiyor ,katılım bankaları adı altında birşeyler çıkardılar o kadar
kuveytturk te alış satış fark ne kadar ve hesap işletim ücreti var mı vadesiz altın hesabında.mse' Alıntı:kuveytturk...
mse' Alıntı:hocam fiyatı bank asyadan hafif fazla ancak bu hem alış hem satışta, anlık alım satım yapabilirsin böyle hareketli zamanlarda. 20000 tlde sadece bugünkü kazanç 600 en azından diğer altınların zekatı çıkıyo. ben bugün çıktım cuma ya da pzt tekrar girerim altına. ytd[/quoti
ben de düşünüyorum fakat int den işlem yapmak riskli değil mi?
"Altın hesapları arası havale ve eft işlemi yapabilmek istiyorum. Yani benim altın hesabımda bulunan sanal altınları, başka birisinin altın hesabına gönderebilmek istiyorum. Havale ve eft işlemlerini para ile yapabiliyorsak altın ile de yapabilmeliyiz değil mi?
İnternet bankacılığı denedim, bulamadım, Şubeye gittim "altın hesabından altın hesabına aktarım olmuyor" dediler. "Peki nasıl yaparız" diye sordum. Verdiği cevaba bakın:
"Önce altın hesabınızdaki altınları bozdurun, sonra o parayı diğer hesaba gönderin, o hesaptan tekrar altın alın"
Bu öneri bana hiç akıllıca gelmedi. sizce de saçmalık değil mi bu? Yani sadece bir havale işlemi için önce bozdur, sonra gönder, sonra tekrar al. Diyelim ki 200 gr, altın gönderecem, bu işlemi takip etsem şu an için 700TL. para kaybım oluyor. Yazık değil mi bu?
İlgilenirseniz sevinirim."
AKADEMİA' Alıntı:Doktor bu ne!!!!
Ziraatten altın hesabı kullanıyorum, şu sıralar altın düştü diye biraz alayım dedim. Bir de ne görüyüm. Alış-satış arasında 3,5 TL fark.
Yani şöyle 50 gramlık bir işlemde, 150 TL fark. Oha felan oldum yani. :verymad:
AKADEMİA' Alıntı:Doktor bu ne!!!!
Ziraatten altın hesabı kullanıyorum, şu sıralar altın düştü diye biraz alayım dedim. Bir de ne görüyüm. Alış-satış arasında 3,5 TL fark.
bote09' Alıntı:AKADEMİA' Alıntı:Doktor bu ne!!!!
şuan iş bankası
alış :90.04
satış:89.38
caesai' Alıntı:Keşke bankaya mesaj göndermeden bir araştırsaydınız
Mesai saatleri dışında 3-5 lira fark oluyo her bankada. Mesai saatleri içinde 60 kuruş ile 90 kuruş civarı fark oluyo bankalarda.