1 saat seçildiğinde de mi lise öğrenimleri boyunca bir kez alıyorlar hocam?fatihkultukturkan' Alıntı:biz 10 sınıflarda 2 saat seçiyoruz. Zaten lise hayatı boyunca bir kez alabiliyorlar.
Yok hocam size ders veremezler.. Yanlış hatırlamıyorsam görevlendirme yazısında BTR olarak gittiği okulda ders verilemez yazıyordu.. Ama azsa sorun etme gir.. Ben geçen yıl 2 saat ders olduğu için derslere de girdim nöbette tuttum sınıf ve kulüpte aldım.. Çünkü fazla göze batıyordum birde idare çok yardımcı oluyordu bende onları kırmıyordum.. Burda önemli olan idareyle ilişkilerin..subversaa' Alıntı:Benzer bir başlık açacaktım, buradan sorumu yönelteyim.
Kadrom ortaokulda 8 saat Bt dersim var, geri kalan zamanda ilçemdeki Fatih projesi bulunan bir Anadolu Lisesinde görevlendirildim.
BTR olarak görevlendirildiğim lisede ders seçildiyse giriyor muyuz? İlk defa lisede görev alacağım için bilgim pek yok.
s_bote' Alıntı:benim,
9lar 2 saat seçmiş
12ler 1 saat seçmiş.
kitap değişmiş sonuda Xp den win7ye geçiş yapılmış ama içerik aynı. Basit yani
ozzzzz80' Alıntı:s_bote' Alıntı:benim,
9lar 2 saat seçmiş
12ler 1 saat seçmiş.
ders kitabı var mı hocam?
bu kitap meb yayını mı yoksa fırat yayınevi mi ?s_bote' Alıntı:konular tamamen aynı sadece ofis 2007 olmuş windows da 7
Anadolu lisesinde ilk yılım olacak nasipse.s_bote' Alıntı:ozzzzz80' Alıntı:s_bote' Alıntı:benim,
9lar 2 saat seçmiş
12ler 1 saat seçmiş.
ders kitabı var mı hocam?
var elimde
gringo' Alıntı:BTR olan öğretmene, sınıf rehberliği verilebiliyormu bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursanız sevinirim.
KöfteHoRr' Alıntı:meb yayınlarının 2013 basımı, 2007 ve Win 7 anlatıyor.
http://www.meb.gov.tr/Ders_Kitaplari/20 ... jileri.zip