Anadolu liseliler .. birkaç sorum olacak

Kodla Büyü
9 lar 10 lar 11 ler seneye herhalde oturcam boş boş:) 16 saat
kitap da fırat eski versiyon:( zaten kitaba göre gitmeyi düşünmüyorum...

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak, başka başlıklarda da yazdım ama cevap bulamadım. Bizim okuldan çıkış saatimiz saat kaçta? 9 ve 10. sınıflar 16.10 da, 11 ve 12 ler 15.20 de çıkıyor. Biz hangisine göre çıkıyoruz?

desertrose' Alıntı:
Arkadaşlar benim de bir sorum olacak, başka başlıklarda da yazdım ama cevap bulamadım. Bizim okuldan çıkış saatimiz saat kaçta? 9 ve 10. sınıflar 16.10 da, 11 ve 12 ler 15.20 de çıkıyor. Biz hangisine göre çıkıyoruz?
maalesef 16.10 :(

Benden tavsiye bölge normuna göre hesap yapıp norm fazlası olmayacak şekilde ders açtırmanızdır. Yada istediğiniz bir ortaokula geçişinizi yapın. Kimsenin norm illetiyle boğuşmasını istemem. Okulumda 9 sınıflar 2 saat, 12 sınıflardan 2 sınıf , sınıf öğretmenliği

10 + 4 + 1 = 15 saat maaş karşılığı normum oluştu.

Ben de geçen sene Anadolu Lisesindeydim ders verilmedi. Görevlendirildiğimiz okulda derse girmiyoruz diye biliyorum.

desertrose' Alıntı:
:shock: tahmin etmiştim, ama umut işte
Hocam 30 saatinizi tamamladıktan sonra çıkarsınız.. Kimseyi beklemek zorunda değilsiniz..
Benim 16 saat dersim var 14 saatte programımda BT Rehberliği görevi var ve toplam 30 saat oluyor.. Sonrasında çıkıyorum okuldan..
Yani özetle; günlük 6 saat kalmanız yeterli..

ordinaryus' Alıntı:
desertrose' Alıntı:
:shock: tahmin etmiştim, ama umut işte
Hocam 30 saatinizi tamamladıktan sonra çıkarsınız.. Kimseyi beklemek zorunda değilsiniz..
Benim 16 saat dersim var 14 saatte programımda BT Rehberliği görevi var ve toplam 30 saat oluyor.. Sonrasında çıkıyorum okuldan..
Yani özetle; günlük 6 saat kalmanız yeterli..
öylemi ? ama tereddüt edilen hususlardaki örnekte eğitim öğreitm saatlerinde diyor. idare beni hala formatör gibi düşünüp 5 e kadar kalacaksın dedi, ben de yazıyı çıkardım, erken çıkıyorum diye seviniyordum kendi çapımda :shock:

arkadaşlar bende anadolu lisesine yeni beşladım da bi fikrim yok not konusunda. Şimdi biz sınavyapacak mıyız yada not verecek miyiz vereceksek nasıl verecez?

sınav yapılacak hocam
1 dönem için:
2 sınav 2 performans notu yapmayı düşünüyorum.

tugrulbey' Alıntı:
sınav yapılacak hocam
1 dönem için:
2 sınav 2 performans notu yapmayı düşünüyorum.

Peki hocam bir sınav bir de performans yeterli midir? Bir de sınavları nasl yapacaksınız not tutturuyor musunuz öğrenciye? Ben ilköğretimden geldiğim için yine notu yok zannederek not tutturmadım kitapda zaten yok nasıl olacak bilemedim.

Geri