maalesef 16.10desertrose' Alıntı:Arkadaşlar benim de bir sorum olacak, başka başlıklarda da yazdım ama cevap bulamadım. Bizim okuldan çıkış saatimiz saat kaçta? 9 ve 10. sınıflar 16.10 da, 11 ve 12 ler 15.20 de çıkıyor. Biz hangisine göre çıkıyoruz?
:alkis:KöfteHoRr' Alıntı:meb yayınlarının 2013 basımı, 2007 ve Win 7 anlatıyor.
http://www.meb.gov.tr/Ders_Kitaplari/20 ... jileri.zip
Hocam 30 saatinizi tamamladıktan sonra çıkarsınız.. Kimseyi beklemek zorunda değilsiniz..desertrose' Alıntı::shock: tahmin etmiştim, ama umut işte
öylemi ? ama tereddüt edilen hususlardaki örnekte eğitim öğreitm saatlerinde diyor. idare beni hala formatör gibi düşünüp 5 e kadar kalacaksın dedi, ben de yazıyı çıkardım, erken çıkıyorum diye seviniyordum kendi çapımda :shock:ordinaryus' Alıntı:Hocam 30 saatinizi tamamladıktan sonra çıkarsınız.. Kimseyi beklemek zorunda değilsiniz..desertrose' Alıntı::shock: tahmin etmiştim, ama umut işte
Benim 16 saat dersim var 14 saatte programımda BT Rehberliği görevi var ve toplam 30 saat oluyor.. Sonrasında çıkıyorum okuldan..
Yani özetle; günlük 6 saat kalmanız yeterli..
hocam bunun bir dayanağı varmı acaba?yani ben idareye gittiğim zaman neye dayandırabilirim?only61' Alıntı:gringo' Alıntı:BTR olan öğretmene, sınıf rehberliği verilebiliyormu bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursanız sevinirim.
verilemez
tugrulbey' Alıntı:sınav yapılacak hocam
1 dönem için:
2 sınav 2 performans notu yapmayı düşünüyorum.