çok teşekkürler sağolun...
eya' Alıntı:kadirkayabey' Alıntı:Çok teşekkürler hocam
emeğine sağlık
bu arada ders pazartesi 3. haftayı bekliyorum
:++:
Hocam nihayet bitti. Bu haftaki konu biraz aceleye geldi. Umarım yine faydalı olur. Kitap çok kötü ve sığ anlatmış konuyu. Derste anlatırken kendim genişletirim. Sunuda da biraz genişlettim bazı noktaları. Sunuda yine anahtar kelime ağırlıklı ama bu sefer yazı da fazla oldu biraz.
3. Sunu ilk mesajda.
ayyildiz08' Alıntı:Bilgisayar ağları konusu da benden olsun hocama yardımcı olalım...
nese1982' Alıntı:bu hafta ben 2. üniteye geçiyorum. sunu yok mu? yarın ilk ders kullanacam.
cool@sic' Alıntı:Teşekkür edrm bu konuları anlatmştım ben sonraki konular varsa paylaşabilirmsn hocam
ayyildiz08' Alıntı:Evet hocam yeni kitaba göre hazırlıyorum yalnız benim planda bazı haftalar iki konu birden olduğu için slaytları o şekilde hazırladım. Bilgisayar ağları slaytının içerisinde kötü amaçlı yazılımların da slaytı var... Ben tekrar bölme işlemi yapmayım hocam zaten slaytlar değiştirilebiliyor o şekilde de kalabilir.
Mesajdaki linki düzelttim hocam. Uyarı için teşekkürler.kucukefe' Alıntı:neyse çözümledim hocam
http://didim.meb.gov.tr/depo/1.d.yazilimppt olarak yönlendirilmiş "yazilim" ifadesinden sonra "." konuluncu sunuya ulaşılabiliyor.
lleoni510' Alıntı::+1: Teşekkürler Hocam emeğine sağlık
refleto' Alıntı:Allah senden Razı olsun... eya hocam