Analiz Programı (Excel Dosyası Değil)

Kodla Büyü

webcevap

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 4 yıl kadar önce yazdığım programı www.okulyazilim.net adresinden indirebilirsiniz.

Programı şu an sadece yeni not sistemine uyumlu hale getirdim.
Ve yeni E-Okul listeleri ile uyumludur.
Bunun dışında bir değişiklik yapmadım.

Saygılarımla.

GezginN61' Alıntı:
Başarılı bir uygulama. Ellerinize sağlık.
Teşekkürler hocam.

Programın nasıl kullanılacağını anlatan pdf klavuzlara
programın ana menüsünde yer alan Programın Kullanımı Butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.

yesilmuh' Alıntı:
vshost clr2 exe çalışmayı durdurdu diyo hata verdi kuramadım 2010 Office kulanıyorum
Hatayı programı ilk çalıştırdığınız esnada mı aldınız?
Tam sürüm mü yoksa güncelleme dosyasınımı indirdiniz?

Sayın hocam sisteminiz hakkında detaylı bir bilgi verebilirmisiniz?
Kullandığınız işletim sistemi nedir. Kaç bit dir.

Yüklü olan yazılımlardan
ofisin kaç bit versiyonu (32 - 64) kullanıyorsunuz.

yazılım .net framework 2 yi kullanıyor.
.net framework 2 yi tekrar yüklemeyi denermisiniz.

yazılım veri kaydederken yazma hakkınızın olmadığı bir ortamda mı kullanıyorsunuz ?

Saygılarımla.

İyi kötü yorum yazan ve görüş belirtlen arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Yazılımı bilgisayarbilisim.net aracılığıyla bugün 120 kişi indirmiş.
Kullanan diğer arkadaşlarımız herhalde bir sorun ile karşılaşmadılar.

orta okul içinde kullanılabilirmi acaba güzel çalışma elinize sağlık

listeye sadece kendi sınıflarımızı mı ekleyebiliyoruz. şimdi bizim arkadaşlr bunu yapamaz. tüm okul listesini nasıl atabilirim

alpi' Alıntı:
orta okul içinde kullanılabilirmi acaba güzel çalışma elinize sağlık

Kullananabilirsiniz hocam.
Deneyin.
E-okul Ortaokullarda farklı formatda liste oluşturmuyorsa sorun yaşamamanız gerekir.

çok çok güzel olmuş. programı inceledikçe tam aradığım dedim.ellerinize sağlık. :alkis: :alkis:

nese1982' Alıntı:
listeye sadece kendi sınıflarımızı mı ekleyebiliyoruz. şimdi bizim arkadaşlr bunu yapamaz. tüm okul listesini nasıl atabilirim

Sayın hocam programın ana menüsünde yer alan programın kullanımı butonunu tıklarsanız
2 nolu klavuzda her öğretmenin e-okul dan nasıl veri alacağını görsel olarak anlattım.

Tüm öğretmenlerin buna bakarak işlem yapabileceğini düşünüyorum.

Saygılarımla..

alpi' Alıntı:
listeyi ekleme yapmıyor boş çıkıyor
sayın hocam kullandığınız listeyi ve programı bir klasöre biraraya getirip rar formatında sıkıştırıp
okulyazilim@gmail.com adresine gönderirseniz çözüm üretebilirim.

Ortaokullarda hiç görev yapmadığım için listelerin yapısını bilmiyorum.
İnceleyip ortaokul listelerine uyumlu hale getirebilirim.

Saygılarımla.

alpi' Alıntı:
gönderdim sayın hocam

Sayın hocam tahmin ettiğim gibi
e-okul liseler için farklı excel çıktısı üretiyor.

Program lise çıktılarını uyumlu olduğu için sizin excel dosyasını okumuyor.

Ortaokul çıktısına uyumlu bir versiyonu bir kaç gün içinde hazırlarım.

Saygılarımla.

hocam mrb programı kullanıyorum ama bi sıkıntı yaşadım. sınav analizini yaptıktan sonra kayıt etmeme rağmen önceki analizlere ulaşamıyorum. nereden ulaşabilrim

mrb şuan en son girdiğim sınıfın notlarını tüm sınıfların notlarıymış gibi gösteriyor. notları girdikden sonra kayıt ediyorum. sıkıntı ne olabilir

Ellerinize sağlık, program çok işime yarayacak. Yalnız sınavda a ve b grubu yaptım.Bu durumda sınıf analizi yaparken mesela 9 a sınıfı için a ve b grubu ayrı ayrı analiz yapacağım için iki farklı sınıf gibi mi düzenlemem gerekiyor?

nese1982' Alıntı:
mrb şuan en son girdiğim sınıfın notlarını tüm sınıfların notlarıymış gibi gösteriyor. notları girdikden sonra kayıt ediyorum. sıkıntı ne olabilir

Arkadaşlar okulda bu aralar işler yoğun olduğundan
internete girecek vaktim olmuyor.
Genelde akşamları eve geldiğimde bakabiliyorum.
O yüzden bazı özel mesajlara geç cevap yazdığım için kusura bakmayın.

nese1982 kullanıcı adına sahip hocam
programınızın yer aldığı klasörü sıkıştırıp okulyazilim@gmail.com adresine gönderirseniz sevinirim.
İnceledikten sonra size geri dönüş yaparaım.

----
a-b grubu olayı iki farklı yolla çözebilirsiniz.
analiz ekranında seçili öğrenciyi listeden çıkar butonunu kullanarak b grubunda olanları çıkarabilirsiniz.

Veya farklı sınıf ekleyebilirsiniz.

Tabi bu iki yöntemde pek pratik değil. Programın daha gelişmiş bir versiyonunu hazırlıyorum.
Görüş ve önerilerinize açığım. okulyazilim@gmail.com adresine mesaj atabilirsiniz.
----
Yandex e indirme dosyasını koymamın en büyük sebebi web sitesinin trafik yükünü azaltmak.
Eğer yandex e koymasaydım şu anki indirme sayısı nedeniyle bandwith limit hatası alacak ve siteye ulaşamayacaktınız.
İleride daha üst bir sunucuya geçiş yapıp tüm dosyaları kendi sunucum üzerinde tutmayı düşünüyorum.

Saygılarımla.

Geri