Analiz Programı (Excel Dosyası Değil)

Kodla Büyü
webcevap' Alıntı:
alpi' Alıntı:
gönderdim sayın hocam

Sayın hocam tahmin ettiğim gibi
e-okul liseler için farklı excel çıktısı üretiyor.

Program lise çıktılarını uyumlu olduğu için sizin excel dosyasını okumuyor.

Ortaokul çıktısına uyumlu bir versiyonu bir kaç gün içinde hazırlarım.

Saygılarımla.

Aynı sorun bende de oldu hocam. Ortaokul e okuldan liste alamıyorum :( Güncelleme dosyasını indirdim (4 aralık) yine de çözüm olmadı.

Hocam çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir program olmuş. Özellikle de e-okula aktarma kısmı ve listeleri e-okuldan alma kısmı çok güzel.

merish' Alıntı:
Hocam çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir program olmuş. Özellikle de e-okula aktarma kısmı ve listeleri e-okuldan alma kısmı çok güzel.

Teşekkürler.

Ortaokul lar için programı biraz elden geçirdim.
E-okul listeleri farklıymış. E-okuldan veri alabilir hale getirdim.
Not sistemi liseden farklıymış. Düzeltildi.

Ortaokul versiyonunu okulyazilim.net adresinin ana sayfasının en altında bulabilirsiniz.

Saygılarımla.

Hocam ellerinize beyninize kodlarınıza emeğinize sağlık şimdiye kadarki en kullanışlı program... Çok teşekkürler.

Konu da hortlasın :P

aktasankara' Alıntı:
Hocam ellerinize beyninize kodlarınıza emeğinize sağlık şimdiye kadarki en kullanışlı program... Çok teşekkürler.

Konu da hortlasın :P

Ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Merhaba arkadaşlar sizden bir isteğim olacak.

Farklı Bakış Grubu isminde yeni bir yayınevinin akıllı tahta programının geliştirilmesinde yer aldım.
http://www.facebook.com/farklibakisgrubu adresinde yer alan videolarda programın nasıl
bir şey olduğunu görebilirsiniz.

Programın geliştirilmesindeki temel felsefe sadelik ve sadece en çok kullanıcak özellikleri koymaktı.
Yayında yer alan her soruyu tek tek programa tanıttık. Kolaya kaçmayıp tam sayfa görüntüsü koymadık.
Hepimizin bildiği akıllı tahtaların kalibrasyon sorunu var.
Bunun kullanımı engellememesi için her butonu geniş ve aralıklı yaptık.
Bazı büyük yayınevleri bile yabancı akıllı tahta uygulamalarını kullanırken biz zor olanı seçtik
ve sıfırdan yazdık.

Tanıtım amaçlı yayının ilk fasiküllerini ücretsiz olarak facebook sayfasına koyduk.

Aşağıda yer alan pdf dosyasını yazdırıp öğretmenler odası panosuna asarsanız
matematik ve fizik öğretmeni arkadaşlarımızın hem kaliteli bir materyale ulaşmasını
sağlayacak hemde bizi desteklemiş olacaksınız.

http://www.farklibakisgrubu.com/FBG_DUYURU.pdf

Destek sunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Hocam eline sağlık güzel bir yazılım olmuş. Yalnız sizden bir ricam olacak. Esasında ricadan çok acizane bir fikir paylaşmayı düşündüm ama siz de fikri paylaşırsanız yapılabilir.
Şöyleki: Bu sisteme bir de "performans degerlendirme" modülü eklenmesi..
Performans değerlendirme konu başlılları -- ders bilgileri kısmına ekleniyor
Yine girilen sınıflara göre performans değerlendirme puanları da giriliyor
En sona her sınıf için yazdırma sayfası not dökümleri performans değerlendirme puanları ile birlikte çıktıya hazırlanıyor.
Acizane fikrim bu şekilde... ne dersiniz uygulanabilir bir fikir midir? Kod yazan biri olarak zamanınızı alır mı?

ilginize şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba
Hatalı veya yanlış yerlere yanlış bilgilerin girilmesiyle oluşan hatalarda program sonlanmamalı veya anlamsız .Net Hata mesajları gelmemelidir.Hata yönetimi üzerine çalışmalısınız.
Ana ekrana dönülebilir yada başka bir yordam çalıştırılabilir.
Sınıf Ekle'ye 6A yazdım>Kaydet'e bastım,Ekle'ye basılacakmış..En azından Kaydet ve Ekle'nin yerleri değişebilir. Tasarımda kullanışlığı etkileyen bir faktördür.
Başarılar dilerim.

Görüş ve önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Tez yazımı ile uğraştığım için şu an yazılıma ayıracak pek vaktim yok.

Ortaokul versiyonu e okul listelerini okumuyor şeklinde e posta mesajı atanlar var.

Yazılımın ortaokul versiyonu yeni e okul listelerine uyumlu hale getirilmiştir.

İyi kullanımlar.

Hocam öncelikle iyi günler program gerçekten güzel ve kullanışlı fakat şu excel raporlarında öğrencilerin listeleride olup hangi sorudan kaç puan aldıkları sağdaki raporda olsa tadından yenmeyecekk. eğer zamanım yok uğraşamam derseniz kaynak kodlarını isterseniz tabi yollayabilirmisiniz.... Her türlü cevabınız için şimdiden teşekkürler....

webcevap' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 4 yıl kadar önce yazdığım programı http://www.okulyazilim.net adresinden indirebilirsiniz.

Programı şu an sadece yeni not sistemine uyumlu hale getirdim.
Ve yeni E-Okul listeleri ile uyumludur.
Bunun dışında bir değişiklik yapmadım.

Saygılarımla.
A B gurubu farklı sorular için bir geliştirme yapmamışsınız sanırım?

Hocam,emeğiniz için teşekkürler. Programın ortaokul versiyonunu okulyazilim.net adresinden indirdim. Tam açacaktım ki Total 360 ,truva atı uyarısı verdi.

meyaz' Alıntı:
Hocam,emeğiniz için teşekkürler. Programın ortaokul versiyonunu okulyazilim.net adresinden indirdim. Tam açacaktım ki Total 360 ,truva atı uyarısı verdi.
total in virüs uyarısı vermediği program varm ı hocam...niye kullanıyorsunuz ki...avg gayet başarılı..herşeye de ötmüyor total gibi...tavsiye ederim.

Mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

meyaz' Alıntı:

Hatalı uyarı. Anti virüs değerlendirmelerinde düşük puan verilme nedenlerinden biridir.
https://www.virustotal.com/ adresinden 50 civarı anti-virüs ile tarama yapabilirsiniz.
Belli başlı ücretli anti virüsler temiz raporu verdiğini göreceksiniz.

Sayın hocam tavsiyem
AVG ve Total 360 vb. ücretsiz anti - virüs yazılımları yerine kaspersky kullanmanız.
Kampanyalı 2 yıllık çok kullanıcılı alımlarda gayet uygun fiyata temin edebilirsiniz.
AVG yazılımını bilgisayar odasında kullanıyorum ama kişisel bilgisayarımda kaspersky...

ilion' Alıntı:
"A B gurubu farklı sorular için bir geliştirme yapmamışsınız sanırım?"
Sayın hocam yazılımı hazırladığım Tarihten bu yana 6 yıl geçmiş.
Açıkcası bu kadar kullanılacağını bilseydim ilk geliştirdiğimde daha detaylı bir yazılım haline getirirdim.
Şu an yazılım ile uğraşacak pek vaktim yok. Elimde olan projeler var. Onlardan vakit kalırsa tekrar bir elden geçerim.

Umarım bu haliylede bir çok insanın işini görmeye devam eder.

Geri