miracle1985 hocama cevap: hocam ben de vakti zamanında programlama anlatılan bilgisayar 2 dersinde öğrencilere makarna falan yaptırıyordum, omlet falan yaptırıyorduk konuyu anlasınlar diye. ama bunlar lisede artık. benim öğrencileri trendyoldan çıkaramam ki excele dönsünler. erkekler desen iddia kuponu yaparlar da tövbeler olsun excel'e dönmezler. hocam sen de para ver ortak ol kupona falan derler. powerpoint anlatırken sevdikleri filmlerin dizilerin sunusunu yaptırıyorum fakat vikipedi den kopyala yapıştırdan öte gitmiyorlar. bari linkleri kaldır şu slayttan yok. oldu bitti. şimdi serbestmiyiz hocam. hocam ne zaman bizi serbest bırakacaksınız hocam. hocam bilgisayarımdan çıkar mısınız. hocam bugün bana ders demeyin ben oyun oynayacam matematikte çok yoruldum. benim anlatmak istediğim: öğrenci kendisine sınavı geçecek kadar öğretelim yeter. sınavda da çıkmıyoruz. benim derse matematik ödevini alarak gelmemeli öğrenci. ben ders işlerken hocam ben de şurada e-okuluma bakayım siz ders yapın dememeli. nasıl başka derslere dalamıyorsa. benim dersime de dalamamalı. hocam aldığınız maaş bizden yana helal olsun bize ders anlatmayın diyorlar. kendilerine not hazırladım. kendi kendilerine de yapsınlar bari diye. ben açtırmasan bakan yok.