eyvah eyvah hocam geçmiş olsun artık : )) hocam ben de yeğen tablet almış ona oyun indirip yükleyelim dedik sonra du bakalım nası bi şeymiş dedik derken sonra elimizden alamadılar : ))sahininces' Alıntı:note 2 telefonum var hiç oyun oynamamıştım, buradaki oyunları görünce canım çekti, hemen birkaç tanesini kurup oynamaya başladım,
bağımlılık yapıyomuş
Aynen hocam bi bakim diyosun; elini derken kolunu kaptırıyosun, çok zaman alıyo ya, nerden yükledim ben şu oyunları?? :verymad:baybayrak' Alıntı:eyvah eyvah hocam geçmiş olsun artık : )) hocam ben de yeğen tablet almış ona oyun indirip yükleyelim dedik sonra du bakalım nası bi şeymiş dedik derken sonra elimizden alamadılar : ))sahininces' Alıntı:note 2 telefonum var hiç oyun oynamamıştım, buradaki oyunları görünce canım çekti, hemen birkaç tanesini kurup oynamaya başladım,
bağımlılık yapıyomuş
Ders bitmişti, eve gitsem ne yapacam, yeni tablet oyun ne var diye internette gezniyordum, bu konu ana sayfada çıktı.mystreous' Alıntı:@ercinc98
hocam sen bu soruyu mu bekliyordun? döktürmüşsün
haklısnız hocam ben onu nasıl atlamışım.oyungezer' Alıntı:Subway surfers. Koşmalı oyunların şahı bence.