Anfi ve Büyük iki hoparlörü bilgisayara bağlama?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan @lperen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

@lperen

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir anfi ve iki tane de büyük hoparlörümüz var. Yalız mikrofonu kullanarak ses alabiliyoruz. Ben istiyorum ki bilgisayardan da direk ses verebilelim.

Ne tür bir kabloyla bu işi yapabilirim, cevaplarınızı bekliyorum.

Ses kartının Line in girişine gireceksin kabloyu..! Tabi jack küçültücü bulman lazım ya da özel bir jack yaptırman lazım..! Herhangi bir (dünya görmüş) elektronikçiye böyle bir kablo yaptırabilirsin..! Hazırlarını da bulmak mümkün tabii...

ben o şekilde kullanıyorum. Özel yaptırdım. Anfiye bağladım. Tenefüslerde müzik yayını yapıyoruz. Basbağ hocamın dediği gibi yaptırman yeterli.

basbag' Alıntı:
Ses kartının Line in girişine gireceksin kabloyu..! Tabi jack küçültücü bulman lazım ya da özel bir jack yaptırman lazım..! Herhangi bir (dünya görmüş) elektronikçiye böyle bir kablo yaptırabilirsin..! Hazırlarını da bulmak mümkün tabii...

hocam yanlış bilgilendirme olmasın line in ses kartına giriş için kullanılır arkadaş bilgisayardan amfi ye girecek yani line out kullanacak bildiğimiz hoparlör çıkışı yani yeşil olan

anfide stereo jakı varmı? bizimkinde yok.Onun jakı farklı değil mi?

@lperen' Alıntı:
Arkadaşlar bir anfi ve iki tane de büyük hoparlörümüz var. Yalız mikrofonu kullanarak ses alabiliyoruz. Ben istiyorum ki bilgisayardan da direk ses verebilelim.

Ne tür bir kabloyla bu işi yapabilirim, cevaplarınızı bekliyorum.

amfinin girişi ne tür jack kullanılıyo bilmiyorum vcd lerde kullanılan tos fişmi yoksa gitar jack dediğimiz kulaklık jackının büyüğümü. eğer vcd jack dediğimiz tos fiş kullanıyosa bir ucu tos fiş bir ucu walkmen jack olacak bu tür bi kabloyu piyasada hazır bulabilirsin. gitar jack kullanıyosa bir ucu gitar jack diğer ucu walkmen jack olacak bunuda yaptırabilirsiniz. yada malzemeyi kendiniz alıp yapabilirsiniz

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım küçük bir kablo almam işimi görecek bir tarafı gitar jackın gireceği dişi yuva diğer tarafı da bilgisayara bağlayacağım normal kulaklık jakı olcak.

cimenwd' Alıntı:
hocam "iki uçlu küçük erkek ses ara kablosu" var ara kablo olarak kullanabileceğin. Ses sistemine bağlantı yapmak için ise "Küçükten büyüğe Ses Jack'ı dönüştürücü" kullanabilirsin.

Hemen hemen çoğu elektronikçide bulunur. Sana altın kaplamalarını öneririm

Ara kabloya da ihtiyacım olacak doğru diyorsun. :+1:

okula yeni anfi aldık.bir tane hoparlörü var.üzerinde usb girişi var sadece.bilgisayarı buna nasıl bağlayacağım bilemedim.2 ucu usb girişli olan kablolar var mı acaba?

tuetje' Alıntı:
okula yeni anfi aldık.bir tane hoparlörü var.üzerinde usb girişi var sadece.bilgisayarı buna nasıl bağlayacağım bilemedim.2 ucu usb girişli olan kablolar var mı acaba?
usb bellekten müzik çalıyor olmasın usbden ses iletimini hiç görmedim.

Geri