mahmutserinkaya
Üye
Selam Ankara Böte den eski bir arkadaşınız 2006 rizeeeee ikizderedeyim...
yasinakkus' Alıntı:Merhaba, arkadaşlar bende 2003- den uzatmalı 2004 mezunuyum... napıyosunuz buralarda böyle. kolay gelsi n
MEMEK' Alıntı:Ankara Üniversitesi--Eğitim Bilimleri Fakültesi --Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (BÖTE) 2006 mezunuyum. İlk ve hala görev yaptığım yer.Şanlıurfa/Viranşehir`de
s3zgin' Alıntı:Ankara Üniversitesi--Eğitim Bilimleri Fakültesi --Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (BÖTE) 2008 mezunuyum. Şu anda Tokat/Erbaa merkezde bilgisayar formatörü olarak görev yapmaktayım.
mutlucan' Alıntı:Ankara Üniversitesi--Eğitim Bilimleri Fakültesi --Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (BÖTE) 2006 mezunuyum.İlk atama yerim şubat 2007 K.maraş ın Andırın ilçesi...
yoksam sen ilker misin ?kopete' Alıntı:1 sene geçmş üzerinden son yazının ama yazayım yine de 2005 mezunuyum bende. Trabzon-Yomra'da görev yapıyorum 4 yıldır. Hafize hoca geldi buraya geçen hafta. 3. Uluslar Araı BÖTE Sempozyumu vardı. Katılan oldu mu buradan hiç?
blackpeace83' Alıntı:mutlucan' Alıntı:Ankara Üniversitesi--Eğitim Bilimleri Fakültesi --Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (BÖTE) 2006 mezunuyum.İlk atama yerim şubat 2007 K.maraş ın Andırın ilçesi...
andırın merkez mı bende o senede bı sene uzatmalı mezun olmuştum.
mutlucan' Alıntı:blackpeace83' Alıntı:mutlucan' Alıntı:Ankara Üniversitesi--Eğitim Bilimleri Fakültesi --Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (BÖTE) 2006 mezunuyum.İlk atama yerim şubat 2007 K.maraş ın Andırın ilçesi...
merkezde kalıyorum..
merkeze 6 km uzaklıkta kadirli - k.maraş yol ayrımında bir okulda çalışıyorum
evet 2006blackpeace83' Alıntı:mutlucan' Alıntı:blackpeace83' Alıntı:mutlucan' Alıntı:Ankara Üniversitesi--Eğitim Bilimleri Fakültesi --Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (BÖTE) 2006 mezunuyum.İlk atama yerim şubat 2007 K.maraş ın Andırın ilçesi...
merkezde kalıyorum..
merkeze 6 km uzaklıkta kadirli - k.maraş yol ayrımında bir okulda çalışıyorum
ya ben kadirliliyim zaten. yazında andırın akifiye ye gelir giderim ben senı kesin tanıyorumdur ama .. 2006 idi değil mi mezunıyet
ifadeye bakar mısın..antigen' Alıntı:ay tam 2008 mezunu yok mu diyecektim son sayfada gördüm bizim elemanları...
2008 ankara üniv - böte
ilk3r' Alıntı:MEMEK' Alıntı:Ankara Üniversitesi--Eğitim Bilimleri Fakültesi --Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (BÖTE) 2006 mezunuyum. İlk ve hala görev yaptığım yer.Şanlıurfa/Viranşehir`des3zgin' Alıntı:Ankara Üniversitesi--Eğitim Bilimleri Fakültesi --Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (BÖTE) 2008 mezunuyum. Şu anda Tokat/Erbaa merkezde bilgisayar formatörü olarak görev yapmaktayım.
Bende s3zgin ve MEMEK in sınıf arkadaşıyım Kırıkkale Keskin ilçesinde görev yapmaktayım.
mutlucan' Alıntı:ifadeye bakar mısın..antigen' Alıntı:ay tam 2008 mezunu yok mu diyecektim son sayfada gördüm bizim elemanları...
2008 ankara üniv - böte
elemanları..
ağzımıza sakız oldu valla bu "eleman" kelimesi