ANKARA 2010-2 Formatörlük Görevlendirmeleri Yapıldı

Kodla Büyü
Re: ANKARA Formatörlük Başvuruları

Geçen sene eylülde başvurular alınmıştı ama bu sene nasıl yaparlar bilemiyorum

Arkadaşlar bugün Ankara Bilişim İl Koordinatörlüğü'nden e-posta geldi. E-posta şu şekilde:

2010-2 formatörlük görevlendirme başvuruları 23-Ağustos-3 Eylül arasında elektronik ortamda alınacaktır.
ankara.meb.gov.tr ve ankaraegitici.net adresinden takip edebilirsiniz.

BİLİŞİM İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
TEL : 212 66 40 / 178
FAKS : 212 18 76

ya hocam ben bi soru sorucam ankarada formatörlüğün sıkıntıları neler dün okulda göreve başladım yeni atandım. formatörlükle ilgili sertifikan var mı die sordular şaşırdım gerekli mi öyle bişey ve kadrolu mu bu formatörlük ankarada(biliyorum saçma son soru ama öyle dediler okulda bilmiyorlar galiba)????

justified_tg' Alıntı:
ya hocam ben bi soru sorucam ankarada formatörlüğün sıkıntıları neler dün okulda göreve başladım yeni atandım. formatörlükle ilgili sertifikan var mı die sordular şaşırdım gerekli mi öyle bişey ve kadrolu mu bu formatörlük ankarada(biliyorum saçma son soru ama öyle dediler okulda bilmiyorlar galiba)????

Eğer Bilişim Tek. Öğrt. iseniz formatörlük belgesine gerek kalmaz. Otomatikman başvurunuz kabul edilir. Formatörlük Ankara da kadrolu değildir. Ankara da hangi okula geldiniz bilemiyorum ama okul yönetimi, okul çevresi , öğrenci ve veli kitleniz sizi yönlendirir. İdarecileriniz iş bilmiyorsa size yüklenebilir. Öğrencilerde ödev ve sunumlarında sizden yardım talebinde bulunabilir. Aslında yaşayarak öğrenirsiniz. Hayırlısı olsun sayın hocam:)

ulubatli' Alıntı:
justified_tg' Alıntı:

Eğer Bilişim Tek. Öğrt. iseniz formatörlük belgesine gerek kalmaz. Otomatikman başvurunuz kabul edilir. Formatörlük Ankara da kadrolu değildir. Ankara da hangi okula geldiniz bilemiyorum ama okul yönetimi, okul çevresi , öğrenci ve veli kitleniz sizi yönlendirir. İdarecileriniz iş bilmiyorsa size yüklenebilir. Öğrencilerde ödev ve sunumlarında sizden yardım talebinde bulunabilir. Aslında yaşayarak öğrenirsiniz. Hayırlısı olsun sayın hocam:)

saolun hocam ben polatlı ilçesine geldim eş durumundan geldim bakalım formatör olmak zorunlu gibi ders olmaması bakımından bi sorum daha bu ankara mem in sitesindeki sayfada formatör olmak istenilen okullar yazıyor ben sadece çalıştığım okulu yazabilir miyim? yoksa orada kaç tane okul yazılacaksa hepsini mi doldurmalıyım

hoş geldin hocam. tek tercihte bulunup kendi okulunu yazabilirsin. ben öyle yaptım.

teşekkür ederim hocam peki çok soru soruyorum ama yeni oldğumdan çıktısını müdüre imzalatıp elden teslim etme gibi bişey geçiyo bunu nereye götürmem gerekiyor

il milli eğitim- i blok - 12 numaraya (eğer kaldırmadılarsa kapısında bilişim hizmetleri!! yazıyor)

Arkadaşlar çok acil bir sorum var Ankara da formatörlük zorunlumu? Eğer başvuru yapmazsak ne olacak?

ben internetten başvurumu yaptım. çıktı alıp müdüre imzalattım. salı günü de il milli eğitime elden teslim ettim. son başvuru tarihi 3 eylül. acele edin

Arkadaşlar Ankara'daki formatörlük başvuruları alındı. Bu arada bu görevlendirmeler hangi tarihler arası? 2008 tarihli resmi yazı eklenmiş. Ama şimdi farkettim 1 yıllık görevlendirme olacaktır diyordu orada. 1 yıllık mı olacak görevlendirmeler?

Ekli dosyalar

Summer_06' Alıntı:
Arkadaşlar Ankara'daki formatörlük başvuruları alındı. Bu arada bu görevlendirmeler hangi tarihler arası? 2008 tarihli resmi yazı eklenmiş. Ama şimdi farkettim 1 yıllık görevlendirme olacaktır diyordu orada. 1 yıllık mı olacak görevlendirmeler?

Arkadaşlar sorumun cevabını öğrendim. 31 Aralığa kadar olacakmış görevlendirme.

arkadaşlar ankarada formatörlük alımlarında formatör olamama olasılığı var mı kadrolu bir bilişim teknolojileri öğretmeni olarak

justified_tg' Alıntı:
arkadaşlar ankarada formatörlük alımlarında formatör olamama olasılığı var mı kadrolu bir bilişim teknolojileri öğretmeni olarak
Öyle bir olasılık yok hocam.

hocam yani kesin formatörüm diyebilir miyim?(Sormamın tek nedeni okulda ders olmaması ve formatörlüğün bu durumda önemli olması, ankaraya yeni atandığım için konu hakkında bir bilgim yok)

Görevlendirmede son durum nedir arkadaşlar ilden ses seda yok?

Geçen yılda aynı bu şekilde olmuştu..Görevlendirme sonuçları Seminer Döneminin sonunda açıklanmıştı..Okul açılmadan sonuçlar belli olacaktır arkadaşlar..

Kadrolu BT Öğretmeni arkadaşlar da rahat olabilir.Ankara görevlendirmeler yapılırken Önceliğin BT Öğretmeni olması şartına dikkat ediyorlar..!.

"justified_tg" adlı arkadaşım okulunuzu 1.tercihe yazmışsanız formatörlük sizindir.Aksi bişey olursa da gidip hakkınızı ararsınız durum düzeltilir...

justified_tg' Alıntı:
hocam yani kesin formatörüm diyebilir miyim?(Sormamın tek nedeni okulda ders olmaması ve formatörlüğün bu durumda önemli olması, ankaraya yeni atandığım için konu hakkında bir bilgim yok)
Diyebilirsiniz sayın hocam.

hadi artık açıklansın şu formatörlükler okulda ders yok zaten bir de formatörlük olmazsa halimiz harap olacak sanırım:)

Dilekçeyi verirken bana bayramdan sonra açıklanır demişlerdi, kesin tarih bilen var mı?

ARKADAŞLAR BUGÜN İL ZÜMRE DE BİR ARKADAŞ ANKARA DA FORMATÖRLÜK ÇALIŞMA SAATLERİ 9-15 OLARAK BELİRLENMİŞ DEDİ. İL KARAR ALMIŞ DEDİ. BU KONUDA BİZİ AYDINLATIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ.

Geri