ANKARA 2010-2 Formatörlük Görevlendirmeleri Yapıldı

Kodla Büyü
Re: ANKARA Formatörlük Başvuruları

ankarada görevlendirmeler yapıldı arkadaşlar. resmi yazılar ektedir.

Ekli dosyalar

neden 28 ocağa kadar 1 eylük-31 aralık arası olmuyormuydu genelde

Re: ANKARA Formatörlük Görevlendirmeleri

28 Ocak ara tatilin başlama tarihi olduğu için süresi o zamana kadar,
Bu da ara tatilde bizi çalıştırmayacaklar anlamına geliyor olsa gerek.

laurona' Alıntı:
ARKADAŞLAR BUGÜN İL ZÜMRE DE BİR ARKADAŞ ANKARA DA FORMATÖRLÜK ÇALIŞMA SAATLERİ 9-15 OLARAK BELİRLENMİŞ DEDİ. İL KARAR ALMIŞ DEDİ. BU KONUDA BİZİ AYDINLATIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ.
bilen varsa bekliyoruz arkadaşlar. varsa böyle bir çalışma kendimizi daha iyi hissederiz

hocam ben sadece duydum ama ankara daki arkadaşlardan bir açıklama bekliyorum. inşallah gerçektir

Ben açıkçası çok sevindim kendi adıma. Şubat tatilinde çalışmayacak olmak benim için oldukça önemli bir şey. Ben de 31 Aralık'a kadar görevlendirme bekliyordum, bu benim için hoş bir sürpriz oldu.

15:00'a kadar çalışmayla ilgili bir bilgim yok. Böyle bir şey olursa daha da güzel olur.

norm fazlasıyım,formatörlük başvurum kabl edildi ama 28 ocakta başlayacaksa görevlendirmeler ne yapacagım o zamana kadar?

ben bu sene ilk defa formatör oldum göreve ne zaman ve nasıl başlanıyor yardımcı olursanız sevinirim..
@legendary 28 ocak başlangıç değil bitiş tarihi

Arkadaşlar göreve 13.09.2010 dan itibaren görevlendirme yazımız okulumuza ve bize ulaştığı zaman başlıyoruz.
Bitiş tarihi 28.01.2011 olacak.

sulsen' Alıntı:
bizim okula sadece görevlendirme listesi geldi yazının başı sonu yok ne yapabilirim?

Yukarıda cyberyahya arkadaşımız ilgili resmi yazıyı paylaşmış Oradan indirebilirsiniz. Okullara gönderilen ile aynı.

formatörlükle ilgili resmi bir yönetmelik varmı arkadaşlar? görev tanımı mesai saatleri falan?

formatorlük toplantısı her dönem ilçeler bazında yapılıyor..Bazen de akıllarına esince il bazında yapıyorlar...ama son 1 yıldır hiç olmadı...Şu an ilden bir ses yok bizim ilçemiz toplantıyı yaptı ETİMESGUT olarak..diğer ilçelerden haberim yok şahsen...

Geri