formatorum
Aktif Üye
logox' Alıntı:Yegitek'e mi gidip vereceğiz belgeleri?
chemate' Alıntı:YEĞİTEK'in yerini bilen var mı?
sirius2006' Alıntı:Dün görüştüm arkadaşlar yine öncelik fatih projesi kurulumu yapılan okullar.Geçen seneki gibi önce o okullar açılacak sadece.Görevlendirmeler yapılınca diğer okullar açılacak.
görevlendirildiğiniz okul fatih projesi kapsamında mıydı?m_yılmaz' Alıntı:bana "tercih yapmanıza gerek yok, 2012-2013 1. dönemde görevlendirildiğiniz okulda göreviniz uzatılacaktır" tarzında bir mesaj çıktı.
böyle saçma şey mi olur yahu? Belki ben gitmek istemiyorum oraya tekrar. Benzer sorunla karşılaşan, bu durumun neden kaynaklandığını bilen arkadaşımız var mıdır acaba?
Evet aynen öyle. Ben sadece kendi okulumu yazdım.yesimk06' Alıntı:ilk tercihte kendi okulumuz var sanırım kendi okulumuzu yazabiliyoruz fakat fatih projesi olan okullar dolmazsa görevlendirmemiz yapılmayacak.
yeni geldiğiniz için bilgileriniz veri tabanında yok. bilisim06@meb.gov.tr ye ad soyad tc kimliğini iletişim bilgileriniz çalıştığinız kurum bilgilerini içeren bir mail atın hocam.mustafa_ogr' Alıntı:Arkadaşlar ben bugün göreve başladım. btr.defter.org adresine yönlendiriyor. Gelen sayfadan tc no ve e-postayla beraber güvenlik şifresini girdikten sonra tamam diyorum ve aynı sayfaya tekrar gönderiyor. Sizde sanırım böyle olmuyor. Acaba bugün göreve başladığım için mi böyle olmuştur. Benim gibi olan başkası var mı?
yesimk06' Alıntı:yeni geldiğiniz için bilgileriniz veri tabanında yok. bilisim06@meb.gov.tr ye ad soyad tc kimliğini iletişim bilgileriniz çalıştığinız kurum bilgilerini içeren bir mail atın hocam.mustafa_ogr' Alıntı:Arkadaşlar ben bugün göreve başladım. btr.defter.org adresine yönlendiriyor. Gelen sayfadan tc no ve e-postayla beraber güvenlik şifresini girdikten sonra tamam diyorum ve aynı sayfaya tekrar gönderiyor. Sizde sanırım böyle olmuyor. Acaba bugün göreve başladığım için mi böyle olmuştur. Benim gibi olan başkası var mı?