maki02' Alıntı:Arkadaşlar ilk 7 tercihi boş geçip 8.tercihde kendi okulumu yapabilirmiyim? bilen cevaplarsa çok senirim acil lütfen ona göre tercih yapacam.
bilerzen' Alıntı:maki02' Alıntı:Arkadaşlar ilk 7 tercihi boş geçip 8.tercihde kendi okulumu yapabilirmiyim? bilen cevaplarsa çok senirim acil lütfen ona göre tercih yapacam.
hocam sistem ilk açıldığında benim de kendi okulum 4. tercihte çıkıyordu. onu düzeltmişler şu an ilk tercihte kendi okulunuz çıkıyor olması lazım dün bende öyle oldu çünkü ilk tercihte kendi okulumu yazdım başvurumu yaptım..
bir de ankara diş hekimliğinin yanındaki il milli eğitime gitmeyin.. teslim yeri Gazi Beden Eğitimi'nin olduğu sokağın bitiminde
üst yazı gerekmiyor..
Sonuçlar belli olmadı değilmisirius2006' Alıntı:Az Önce görüştüm arkadaşlar valilikte onaydaymış. Fatih okulları dolduğundan diğer ortaokul ve ilkokullara alınana başvurularda sıkıntı yok galiba.Yarın itibari ile muhtemelen ankaraegitici.net de yayınlanır.
Onay yazısı geldi mi bizde hala ses seda yok, onaylananlar listesi neden yayınlanmadı hala acaba, yine mi son güne kalacak. ona göre programlar yapılacak okullardabilerzen' Alıntı:okula onay yazısı gelmiş..