yenimahalleye ulaşmış dediler. ama altındağ da ses yok
Yok hocam Yenimahalleye ulaşan birşey
Aynen hocam. Olursa ekime...
oda olmazsa kasıma artık hocam..
yenimahalleye ulaşmış dediler. ama altındağ da ses yok
Aynen hocam. Olursa ekime...
19 olur tarihinden itibaren ücretler alınabiliyor. Hayırlı uğurlu olsun
Hocam ben yazıyı tam görmedim ama müdür yardımcısı olur tarihinden itibaren dedi. Zaten okula gitmiştim bendeHocam olur 19 ama ilçe den gonderilme tarihi 26 hangisine göre yazılır acaba
Hocam bence okuldaki ders yükünü kastediyor burda. Öğretmenin asli görevi dersine girmek çünküValilik olurunda eski olurlandan farklı olarak "asli görevlerini yerine getirdikten sonra" ibaresi eklenmiş ve koyu yazılmış. Bu ne anlama geliyor?
Valilik Olur yazısını bulun, orada ne zamandan başlanacağı yazıyor.. Müdür Yardımcınız hem işi bilmiyor bilmediği gibi de yanlış iş yapıyor..Altındağ bugün geldi. Ama bugünden itibaren başlıyor dedi mudur yard. Gelen yazıda herhengi bir ifade yoktu
Hangi ilçe hocamDün 19 undan itibaren başlattılar. Bugün ilden görüş alınmış. Kesinlikle 27 sinden itibaren başlatılacak denmiş. ( il onay tarihi o olduğu için) bugün yeniden yazı yazdılar 27 sinden itibaren göreve başlamıştır diye
Sincan hocamHangi ilçe hocam
Her yıl aynı muhabbet. Görev size tebliğ edilmeden siz neye göre göreve başlıyorsunuz? Yazı 2 ay gecikse de görev yapacak mısınız? Bence onay yazısı ne zaman gelirse o zaman başlayın. Her sene yazı geldiği gün veya ertesi günü başlıyorum ben. Şimdi de Pazartesi başlayacağım misal.
Maalesef müdürünüzle aranızda anlaşın noktasına gelmiş iş. Yazılan yazı bence açık ve sizin dediğiniz gibi ama müdür ben öyle anlamıyorum değinde tartışmaya girmek istemedim. Meb de keyfiliklere karşı birileriyle tartışmaktan usandım artık uğraşmıyorum ne demiş Adam SimithHocam onay tarihi diyoe yazıda
Başka okula görevlendirme oluyor ama görevlendirme gelene kadar kendi okuluma gidip öğleye kadar bekliyorum bilgisayar işlerine yardım ediyorum.Hocam bundan sonra görevlendirmeden gelmeden elini sürme bence