Ankara da ihtiyaç listesi ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan otherm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
sirius2006' Alıntı:
Buradaki bilgilerin kesin doğru olmadığı zaten Ankara Meb Bilişim sistemleri bölümünde yazıyor. En güzeli Okuları telefonla arayarak okul idarelerinden kesin ve net bilgi almak.Bende Aynı şekilde 1 ihtiyaç gözüken bir okulu aradığımda , Okul dönüşümlerinden dolayı diğer okuldan 2 Bilişimi geldiği ve gerçekte 1 Fazlalarının olduğunu söyledi idare. Yani bu bilgiler kesin değil.Tayin isteyecek arkadaşlar okulları mutlaka aramalı yada yüz yüze görüşmeli okullarla.Ben bugün birkaç okula gideceğim.
Yalan söylüyorlar kendi kulağımla şahit olmuşluğum var. Bir kere dönüşümle geldi diye bir şey yok. Onlarda biz gibi sıraya girecek ama 3 çalışmış olmaları gerekmiyor. Orda listede yazanlar arayınca alınan bilgilerden kat kat güvenlidir. Benden tavsiye

ozelbil' Alıntı:
sirius2006' Alıntı:
Buradaki bilgilerin kesin doğru olmadığı zaten Ankara Meb Bilişim sistemleri bölümünde yazıyor. En güzeli Okuları telefonla arayarak okul idarelerinden kesin ve net bilgi almak.Bende Aynı şekilde 1 ihtiyaç gözüken bir okulu aradığımda , Okul dönüşümlerinden dolayı diğer okuldan 2 Bilişimi geldiği ve gerçekte 1 Fazlalarının olduğunu söyledi idare. Yani bu bilgiler kesin değil.Tayin isteyecek arkadaşlar okulları mutlaka aramalı yada yüz yüze görüşmeli okullarla.Ben bugün birkaç okula gideceğim.
Yalan söylüyorlar kendi kulağımla şahit olmuşluğum var. Bir kere dönüşümle geldi diye bir şey yok. Onlarda biz gibi sıraya girecek ama 3 çalışmış olmaları gerekmiyor. Orda listede yazanlar arayınca alınan bilgilerden kat kat güvenlidir. Benden tavsiye

sıtaya girecek derken? kararnameleri geldi bu insanların atanmışın sırası mı olur? davadan başka dönüşü yok bu işin gibi?

bas_kan' Alıntı:
toplam 300e yakın norm boş durumda il dışına 50-60 açsalar bari..

o listede 1000 kadar bt normu 300 kadar ihtiyaç 30 kadar fazlalık gözüküyor fakat gözükmeyen fazlalıklar var. benim okulum ilköğretim normu yok listede gözükmüor fakat iki fazlalık bt öğretmeni var. heme hemen tüm ilkokullardaki btciler fazlalık ama listede çoğu gözükmüyor. yani 50 iyimser bir rakam gibi. zaten her alandan fazla öğretmen olan bir il ?

Geri